Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Πωλούνται δυο πλοία του ΠΝ με τιμή εκκίνησης 70 χιλιάδες ευρώ – Είχαν συμμετάσχει στα Ιμια


kastor-p23p197-1b


Μαχητικά αεροσκάφη δεν πουλάμε όπως διαβεβαίωσε ο Α/ΓΕΑ Χρήστος Βαΐτσης, πουλάμε ωστόσο πλοία. Δύο περιπολικά σκάφη τα “Παναγόπουλος ΙΙ” και “Παναγόπουλος ΙΙΚ”, πωλούνται.

Τιμή εκκίνησης 70.000 ευρώ . Οι προσφορές των ενδιαφερομένων θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την 31η Αυγούστου.
Τα δυο περιπολικά ναυπηγήθηκαν το 1975 στον Σκαραμαγκά βάσει σχεδιασμού του έφεδρου ανθυποπλοίαρχου και μηχανολόγου Ευγένιου Παναγόπουλου, που κάλυψε και το κόστος κατασκευής τους.
Τα “Παναγοπουλάκια”, όπως ήταν γνωστά στο ΠΝ υπηρέτησαν με πολύ μεγάλη επιτυχία στον Στόλο και είχαν συμμετάσχει και στην επιχείρηση των Ιμιων ,έχοντας όσο κι αν ακούγεται παράδοξο μία πολύ σημαντική αποστολή,την οποία όμως ποτέ δεν διατάχθηκαν να εκτελέσουν.
Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι αγοραστές; Όπως λένε οι πληροφορίες από το ΠΝ υπάρχουν.
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.