Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Επικρίνουν την Ελλάδα οι Τούρκοι για «κακομεταχείριση» των Σύρων μεταναστών!


turkey 1

Πρόκειται για την απόλυτη παράνοια από την πλευράς μιας χώρας (Τουρκία)  η οποία με την στάση της και την συμπεριφορά της προκαλεί όλο τον πολιτισμένο κόσμο εδώ και  πάρα πολλά χρόνια. Χρησιμοποιώντας τεχνικές   μιας ‘‘Μακιαβελικού ‘ τύπου προσπαγάνδας  προσπαθεί να εμφανίσει την χώρα μας ως μια χώρα βίαιη και απολίτιστη. !!

Κατηγορείται η Ελλάδα από τα τουρκικά «κατευθυνόμενα» ΜΜΕ ότι κακομεταχειρίζεται τους λαθρομετανάστες, τους οποίους εκμεταλλεύονται στο έπακρο οι τουρκικές  αρχές για να μεταβούν στην χώρα μας!
Η τουρκική τηλεόραση σε εκτενές ρεπορτάζ  κάνει λόγο για «τρόμο» στην Μεσόγειο Θάλασσα για τους μετανάστες της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής στο θαλάσσιο ταξίδι τους  προς την ελπίδα.
Επισημαίνοντας αρχικά τις προσπάθειες των ομάδων της ιταλικής ακτοφυλακής, φέρνει στην επικαιρότητα την περισυλλογή  52 λαθρομεταναστών  και την προσπάθεια ανέρευσης άλλων   50 από ένα πλοίο που ήταν έτοιμο να βουλιάξει. Σύμφωνα με τους Ιταλούς αρμόδιους ο αριθμός των διασωθέντων  μεταναστών το τελευταίο 24ωρο έφτασε στους 1.500.
Στην συνέχεια όμως  το άρθρο επικεντρώνεται στον κύριο στόχο  του τουρκικού τύπου . Στην  εισροή των παράνομων μεταναστών στο Ελληνικό νησί της Κώ, στην οποία οι Τούρκοι  παρακολουθούν από πολύ  κοντά τα «τεκταινόμενα».
Με την εισροή των νέων μεταναστών στο νησί  το πρόβλημα μετατράπηκε σε μια  πολύ επικίνδυνη κατάσταση, αναφέρει η τουρκική τηλόραση  . « Οι Έλληνες αρμόδιοι επικρίνονται έντονα για την συμπεριφορά που επιδεικνύουν προς τους μετανάστες, που κατά πλειοψηφία είναι Σύροι  πρόσφυγες», γράφει το δημοσίευμα.!!
Τελευταία οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας ψέκασαν  πάνω στους Σύρους  πρόσφυγες με πυροσβεστήρες , κατά την διάρκεια των βίαιων επεισοδίων που ξέσπασαν ανάμεσα στους πολίτες και στους πρόσφυγες, καταλήγει το άρθρο. Μιλάμε για τους  ίδιους μετανάστες τους οποίους «ξαλάφρωσαν» οι Τουρκικές αρχές αφαιρώντας αρκετές χιλιάδες δολάρια για να τους περάσουν στην χώρα μας , στην πλέον επικερδή ενασχόληση των Τούρκων τα τελευταία  χρόνια.  Βέβαια δεν γίνεται πουθενά  λόγος για την πρόκληση επεισοδίων απο τους ίδιους τους  μετανάστες και στην προσπάθεια διατήρησης της ασφάλειας από τις ελληνικές αρχές.
Σύμφωνα με πλήθος άρθρων μας στην ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, 1500.000 Σύροι πρόσφυγες αναμένουν στα παράλια της Τουρκίας η οποία αρνείται να συνεργαστεί για το ζήτημα αυτό .Οι Τούρκοι το μόνο  που πράττουν είναι να προωθούν τους δυστυχισμένους πρόσφυγες αφού τους «ξαφρίσουν», προς τα ελληνικά νησιά.
Οι  τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν αναλάβει  «εργολαβικά την επιχείρηση» εποικισμού της Ελλάδος με όλες τους τις δυνάμεις. Σκοπός τους είναι η   ταχεία αλλοίωση της εθνολογικής σύνθεσης της πατρίδας μας , και τελικά η επικράτηση του Ισλάμ . Αρωγός στην προσπάθεια αυτή είναι η μετατροπή της τουρκικής ακτοφυλακής σε  πολεμική ναυτική δύναμη με ‘‘μεγάλες‘ εξοπλιστικές δυνατότητες , με σκοπό τόν έλεγχο του Αιγαίου Πελάγους.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.