Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Σε ένα τεράστιο κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών της Ανατολικής Μεσογείου έχει μετατραπεί η Ελλάδα


metanastes13-600x317

Κατασκευάζονται εσπευσμένα κέντρα υποδοχής σε Κω και Λέσβο και Λέρο  με τα 30.000000 ευρώ που διαθέτει  άμεσα η  ΕΕ. Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti , η Ελλάδα προβαίνει στην εσπευσμένη κατασκευή τριών  κέντρων υποδοχής μεταναστών στα νησιά Λέσβο, Λέρο  και Κω.

Η  αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Α.Χριστοδουλοπούλου  σημείωσε ότι τα διατεθέντα κεφάλαια θα δαπανηθούν για την ανέγερση  κέντρων για την υποδοχή των προσφύγων και  κέντρων φροντίδας για τους ασυνόδευτους ανηλίκους .Τέτοια  κέντρα θα κατασκευασθούν , στα νησιά της Κω και Λέρου Λέσβου.
Η χώρα μας σύμφωνα με ανάλυση από την ιστοσελίδα μας  pentapostagma.gr θα μετατραπεί σε ένα απέραντο « κέντρο υποδοχής» των τριών εκατομμυρίων προσφύγων που αναμένουν στην Τουρκία , με τεράστιες συνέπειες για την διαβίωση των Ελλήνων πολιτών τα επόμενα χρόνια. Τα ερωτήματα είναι πολλά και αναπάντητα. Πόσο θα διαμένουν οι πρόσφυγες /μετανάστες στα κέντρα αυτά;  Ποιος θα επωμισθεί την σίτιση και την υγειονομική περίθαλψη τους; τι θα γίνεται μετά την πάροδο ενός εύλογου χρονικού διαστήματος;  θα επαναπροωθούνται στις χώρες τους; Τι θα απογίνει με την μεγάλη πιθανότητα εθνολογικής αλλοίωσης της Ελλάδος;
Όλα αυτά θα αποτελέσουν τα επόμενα χρόνια τα ΚΥΡΙΑ προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.  Η Ελλάδα θα λάβει την επόμενη εβδομάδα, μέρος αυτών των χρημάτων για την υλοποίηση των έργων αυτών.  Η ουσία όμως είναι ότι η μικρή χώρα μας θα επωμισθεί τις αμαρτίες  «άλλων » .
Σύμφωνα με το δημοσίευμα,  μόνο για το 2015 η  Ελλάδα, «δέχθηκε»  περίπου 200.000 μετανάστες/πρόσφυγες , εκ των οποίων μόνο  οι 100.000 εισήλθαν τον μήνα Ιούλιο . Περίπου 60.000 άνθρωποι διασώθηκαν στη θάλασσα.
Οι σκοπιανές , σερβικές και ουγγρικές  αρχές ανακοίνωσαν καθεστώς έκτακτης ανάγκης στα  σύνορά τους από το τεράστιο κύμα μεταναστών και προσφύγων .
Για το ίδιο θέμα η  Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι τα κέντρα εγγραφής για την υποδοχή των προσφύγων θα δημιουργηθούν  πριν από το τέλος του έτους, στην Ελλάδα και στην Ιταλία, όπου το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα οξύ.
Σύμφωνα με τα σύνορα οργανισμό Frontex της ΕΕ, από την αρχή του 2015, στην επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης  εισήλθαν 340.000 μετανάστες .
Το μέλλον μας διαγράφεται δυσοίωνο και πολύ επικίνδυνο, πιθανόν όλοι αυτοί οι δυστυχισμένοι άνθρωποι σε μεγάλο ποσοστό να αποτελούν τα « φτηνά εργατικά χέρια» της ευρωπαϊκής βιομηχανίας, πιθανόν..
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.