Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αποκαλύπτει στελέχη της ΕΥΠ;


Γράφτηκε από τον/την machiavelli
Με την εξής ανάρτηση της φωτογραφίες στο twitter σχολίασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, την επίθεση που δέχθηκε από ομάδα ατόμων στην Κω. Αναφέρει το όνομα και την ιδιότητα συγκεκριμένου ατόμου.

Η αποκάλυψη ταυτότητας στελέχους της ΕΥΠ στοιχειοθετεί αδίκημα και μάλιστα σοβαρό. Σημειώνεται ότι αν υπηρετεί ακόμα είναι Ποινικό αδίκημα αυτεπαγγέλτως. Αν όχι μπορεί ο έχων υπηρετήσει να καταθέσει αγωγή και μήνυση για αποκάλυψη της ιδιότητας του, προσβολή προσωπικότητας κτλ.
Στην παρ. 3 του άρθρου 14 του Ν. 3649/2008, όπου προβλέπεται ως ιδιώνυμο αδίκημα η δημοσιοποίηση στοιχείων που αφορούν στην υπηρεσιακή κατάσταση του προσωπικού της Ε.Υ.Π. Επίσης σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 17 οι πράξεις διορισμού, μετάταξης, μετάθεσης και κάθε άλλης υπηρεσιακής μεταβολής οποιασδήποτε φύσεως ή κατηγορίας, που αφορούν στο προσωπικό της Ε.Υ.Π., δεν δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Ο Πάνος Καμμένος δυστυχώς έχει χάσει τη μπάλα και μπερδεύει τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες με τον θεσμικό του ρόλο ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Ο Πάνος Καμμένος έγινε μνημονικός μέσα σε μια νύχτα και ψήφισε "ναι σε όλα" όταν αποκαλούσε όλους όσους τα ψήφιζαν ως δοσίλογους και γερμανοτσολιάδες οφείλει να είναι πολύ πιο προσεκτικός στις δημόσιες αναφορές του. Πόσο μάλλον όταν αυτές σχετίζονται με την Εθνική Ασφάλεια της χώρας που είναι ταγμένος να υπηρετεί. Λίγη σοβαρότητα και υπευθυνότητα δεν βλάπτει. Δεν είναι όλα τηλεοπτικό show. 
defencenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.