Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ


σοσισηιξσηιξισξι
Ένας μουσουλμάνος μαζί με το γιο του απήγαγαν υπό την απειλή όπλων την κόρη που είχε ασπαστεί το χριστιανισμό και είχε πανρευτεί χριστιανό και εκτέλεσε το γαμπρό σε χωράφι σε προάστιο της Λαχώρης στο Πακιστάν που ε ίναι η πρωτεύουσα  του Pendjab στο Πακιστάν.Το έγκλημα με θρησκευτικό κίνητρο έγινε στις 30 ιουλίου  2015.

Ο 28χρονος χριστιανός Aleem Masih παντρεύτηκε τηγ 23χρονη Nadia τη κόρη του μουσουλμάνου Muhammad Din Meo.Αυτή μεταστράφηκε στον χριστιανισμό.Η οικογένειά της θεώρησε ότι προσέβαλε την τιμή της οικογένειας και την φήμη της με τον γάμο της και με το ότι έγινε χριστιανή. Το νεαρό ζευγάρι πήγε να ζήσει στο Narang Mandi (γύρω στα 60kms από Λαχώρη) για να σώσουν τις ζωές τους από τους φανατικούς γονείς της Nadia.
Στις 30 Ιουλίου 2015 καθώς το ζευγάρι πήγε στο Khaliq Nagar σε ένα μικρό χωριό πίσω από  το Youhanabad για να δει τον τοπικό γιατρό τον Hakeem  για ένα θέμα της Nadia απήχθη από τον πατέρα της κοπέλας.Τους μετέφερε σε υπαίθριο χώρο σε κάτι χωράφια όπου μαζί με τα αδέρφια της και πυροβόλησαν τα θύματα.Ο Aleem πληγώθηκε από 3 σφαίρες και η τελευταάια τον βρήκε στο στόμα.Δολοφονήθηκε.
Η κοπέλα διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.pakistanchristianpost.31.7.15
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.