Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ο Σίσι βοηθάει στρατιωτικά τον Άσαντ ;

Info
 
Σύμφωνα μ΄ έναν αιγύπτιο στρατηγό εν αποστρατεία που ανήκει στην αντιπολίτευση « ο Sissi μεταφέρει στρατιωτική βοήθεια στο συριακό καθεστώς ».
Ο Sami Hassan ανακοινώνει στη σελίδα του στο twitter την αποστολή στις 22 Ιουλίου με ουκρανικό πλοίο προερχόμενο από την Αίγυπτο  ελαφρύ και ημιελαφρύ  οπλισμού.
« Αυτό το καράβι αγκυροβόλησε σε συριακό λιμάνι έχοντας δεχθεί σχετική εντολή από τον αιγύπτιο υπουργό άμυνας σε συντονισμό με τον σύριο ομόλογό του……Ο Assad δεν παρέλειψε να αποδώσει φιλικούς υπαινιγμούς στη διοίκηση της Αιγύπτου κατά τη τελευταία του δημόσια ομολία. . Αυτός έφθασε στο σημείο να πει οι οι σχέσεις μεταξύ Συρίας,Αιγύπτου και Ιράκ είναι πρωταρχικές καθώς πρόκειται για 3 χώρες που είναι στη ρίζα του αραβικού πολιτισμού ». (IRIB sahartv 29.8.15)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.