Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Ναι στην Ζωή ....μόνο και μόνο γιατί την "Κοντρά-ρει" το Μητσοτακεϊκο. Αυτοί οι τελευταίοι -πολύ παλιά- ήταν συνέταιροι.



Ότι αποφασίσει τώρα η Βουλή , θα αφορά -λένε- τα επόμενα 70 χρόνια ....μήπως λοιπόν έχει δίκιο η Ζωή(;)


Όταν βλέπω την -βαμμένη- "αλογατοουρά" της Ντόρας(χτενίζεται στο σκάϊ) ν' ανεμίζει πάνω-κάτω, πέρα-δώθε σαν χαίτη(!) και τον "ατακτο" μικρο-Λάλα της να "κραυγάζει και να κομπάζει" μπροστά στο μικρόφωνο(σε ξεκουφαίνει και σε τρελαίνει) ....ανησυχώ για το μέλλον των παιδιών μας !

Οι Ποτάμιοι άκουσαν για δανειστικό πρόγραμμα -με πολλά λεφτά- και έχουν χάσει τον έλεγχο και οι ΠΑΣΟΚοι είναι αμελητέα ποσότης ....για κλάματα.
Το ΚΚΕ έχει χάσει την παραδοσιακή ψυχραιμία του και ακολουθεί το ρυθμό της Δεξάς ....όπως πάντα!


Τώρα, για τον κ. Τσακαλώτο δείτε στο "ΒΉΜΑ",  [ Τα χρήματα είναι του μπαμπά  -  http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=550444 ]


Γενικά κάτι "θανατικό και δύσοσμο" αναδύεται Αυγουστιάτικα στη Χώρα. Βοήθα Παναγιά


Οι άνθρωποι, «πλέουν» ακυβέρνητοι,  μέσα στο φόβο, την αποθάρρυνση και την ανία.
 Αόριστος φόβος, κακή ενέργεια, λαβρόκαφτο φύσημα, αδάμαστος εφιάλτης, αποθάρρυνση και ανία,  άψυχη κίνηση, φως τρεμάσβενο, θανατική ασφυξία ....Τέλος.-


[ ΙΘΑΓΕΝΉΣ ]


Υψηλοί οι τόνοι στη Βουλή. Πυρά της προέδρου Ζωής Κωνσταντοπούλου σε Τσακαλώτο, Φλαμπουράρη (Vid)
http://news247.gr/eidiseis/politiki/epithesh-se-tsakalwto-flampoyrarh-apo-th-zwh-kwnstantopouloy.3614840.html
Αύγουστος 13 2015 14:02
Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή με τη πρόεδρο της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου να εξαπολύει πυρά αρχικά κατά του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου για τα σχόλιά του ότι "Ζωής θελούσης" θα ψηφιστεί το πρόγραμμα στήριξης.
"Επιχειρούν να στοχοποιήσουν με τρόπο ανήθικο αυτά για τα οποία είχαμε αγωνιστεί. Από την Τρίτη το πρωί κ. Τσακαλώτε με στοχοποιήσατε λέγοντας ότι το νομοσχέδιο θα μπει στην Βουλή, ‘Ζωής θέλοντος’. Έγινε ένα όργιο επίθεσης σε όποιον κοινοβουλευτικό παράγοντα ήθελε να υπερασπιστεί τα κοινοβουλευτικώς κεκτημένα", είπε χαρακτηριστικά.
VIDEO
"Δεν υπήρχε κάποια ουσία , ήταν απλώς μια τακτική για να ροκανίσει το χρόνο. Δεν μπορώ να σχολιάσω όλα αυτά που κάνετε για να ροκανίσετε το χρόνο. Δεν μπορώ να ακολουθήσω όλους αυτούς που θέλουν να πάμε σε δάνειο γέφυρα". απάντησε ο κ.Τσακαλώτος.
Η πρόεδρος της Βουλής έστρεψε τα πυρά της και στον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη, για τα όσα δήλωσε περί "Φρόιντ" σήμερα το πρωί.
Η κ.Κωνσταντοπούλου  έκανε λόγο για "ψυχιατρικοποίηση και εκφυλιστική αποδόμηση της προσωπικότητας, εργαλεία που χρησιμοποίησαν τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα οι πιο σκοτεινές μυστικές υπηρεσίες".
"Πώς τολμάτε να στοχοποιείτε την πρόεδρο της Βουλής και θεσμικούς παράγοντες;" διερωτήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.