Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Τον Αντιπρόεδρό της κ. Ν. Χριστοδουλάκη, "συνεισέφερε" στην υπηρεσιακή Κυβέρνηση η Τρ. Πειραιώς ....των Αγορών και των Αγροτών(;)



ΤΏΡΑ ΠΩΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ....ΑΠΛΆ ΔΟΚΙΜΆΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΎΡΑ ΜΑΣ!
Τον υπουργό της δημιουργικής λογιστικής του Κ. Σημίτη, που τον είχε προτείνει για ΠτΔ στις τελευταία εκλογή πρόεδρου.
ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΑΡΑΚΆΤΩ, ΚΥΡΊΩΣ ΟΙ ΑΓΡΌΤΕΣ ....ΠΩΣ ΜΕΊΝΑΤΕ ΧΩΡΊΣ ΤΡΆΠΕΖΑ.

=http://press-gr.blogspot.com/2010/07/deal_15.html

Ο πρώην υπουργός Ν. Χριστοδουλάκης είναι πίσω από το σχέδιο με το μεγάλο deal της Πειραιώς-ΑΤΕ !
Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010
Πρόσφατα ο πρώην υπουργός, κ. Χριστοδουλάκης ασχολήθηκε, όλο αυτό το διάστημα, με....το να προετοιμάσει την πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς για την εξαγορά του Ταχ. Ταμιευτηρίου και της Αγροτικής Τράπεζας, η οποία υποβλήθηκε από τον κ. Μιχάλη Σάλλα.
Μάλιστα, ο κ. Χριστοδουλάκης είχε προσπαθήσει και ως υπουργός Οικονομίας να προχωρήσει στην πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου - μόνο που τότε το "φλερτ" γινόταν με την Eurobank του κ. Λάτση. Το σχέδιο του κ. Χριστοδουλάκη αυτό δεν προχώρησε, τότε, λόγω ενδοκυβερνητικών διαφωνιών. Δείχνει να προχωράει τώρα που είναι σύμβουλος στην Τράπεζα Πειραιώς...........................................................................




Ο Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΆΚΗΣ ΔΊΠΛΑ κα Β. ΘΆΝΟΥ ....ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΉ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗH πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου κατά την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της υπηρεσιακής κυβέρνησης στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.