Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροχήματα (UAV) έκαναν επίθεση σε δυνάμεις του συριακού κυβερνητικού στρατού!

syria 00

Προς το χειρότερο οδηγείται   η κατάσταση  στην Συρία,  σε σχέση με ότι είχαμε αναφέρει και εκτιμήσαμε χθες σύμφωνα με το άρθρο μας με τίτλο (Ρωσικές ναυτικές ασκήσεις έξω από την Συρία, ενώ αμερικανικά αντιτορπιλικά «Arleigh Burke» «σημαδεύουν» τον Άσαντ!) από την ιστοσελίδα μας  pentapostagma.gr.

Αμερικανικό εξοπλισμένομη   επανδρωμένο εναέριο οχήματα (UcAV) των ΗΠΑ στις 10 Σεπτεμβρίου επιτέθηκε σε  θέση των  συριακών κυβερνητικών στρατευμάτων με αποτέλεσμα , να βρουν τον θάνατο πολλοί άμαχοι  αλλά και πολλοί άνδρες  του συριακού στρατού . Αυτό δήλωσε ένας  ανώτερος αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας της Συρίας, σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο.
Το αμερικανικό drone , φέρεται να   επιτέθηκε τις θέσεις των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας και σε  κατοικημένες συνοικίες του χωριού, κοντά στην πόλη της Hama Karnas την 10η Σεπτεμβρίου 2015.
Το αποτέλεσμα αυτής της εναέριας επιθέσεως  οδήγησε σε πολυάριθμες απώλειες μεταξύ του άμαχου πληθυσμού και  ανδρών του συριακού στρατού .
Η  επίθεση του  αμερικανικού  UCAV,   εμφανίσθηκε από τους Αμερικανούς ως  «αεροπορική επιδρομή συριακού MiG-21» το οποίο είχε καταληφθεί  σε  συριακή αεροπορική βάση την  οποία είχε καταλάβει ο ISIS, πριν μία ημέρα !!, αναφέρει το δημοσίευμα .
Πράγμα το οποίο διαψεύδεται από το συριακό στρατό  ο οποίος είχε οπτική επαφή με το αμερικανικό drone, και δεύτερον σύμφωνα με την συριακή υπηρεσία πληροφοριών ΚΑΝΕΝΑ  μαχητικό MiG-21 δεν υπάρχει στα  «χέρια» των ισλαμιστών διότι όλα τα συριακά αεροσκάφη είναι συγκεντρωμένα  σε δύο αεροπορικές βάσεις κοντά στην Δαμασκό και φρουρούνται από δυνάμεις οπλισμένες σαν » αστακούς»  «αποτελεσματικά» ( πιθανόν και με ρωσική συνδρομή).
syria 1
Στις 9 Σεπτεμβρίου 2015, ο ισλαμικός στρατός  κατάφερε να πάρει υπό τον έλεγχο του το συριακό στρατιωτικό αεροδρόμιο  του Abu  Al-Duhur, στο οποίο σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, υπήρχε και ένα συριακό   πολεμικό  αεροσκάφος  MiG-21.
Σύμφωνα με το  αμερικανικό «σενάριο»  υποτίθεται ότι αυτό το συριακό « καταληφθέν»  μαχητικό  επανδρώθηκε από λιποτάκτη  πιλότο  της συριακής πολεμικής αεροπορίας, ο οποίος  πολεμάει  στο πλευρό του «Ισλαμικού Κράτους».
Το MiG-21, φέρεται να   επιτέθηκε τις θέσεις των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας( και όχι το αμερικανικό UAV)  σε  κατοικημένες συνοικίες του χωριού, κοντά στην πόλη της Hama Karnas την 10η Σεπτεμβρίου 2015.
Το αποτέλεσμα αυτής της εναέριας επιθέσεως  οδήγησε σε πολυάριθμες απώλειες μεταξύ του άμαχου πληθυσμού και  ανδρών του συριακού στρατού .
Σύμφωνα ΟΜΩΣ  με Σμήναρχο της Συριακής πολεμικής αεροπορίας οι ισλαμιστές   πραγματικά κατάφεραν να καταλάβουν  το στρατιωτικό αεροδρόμιο, αλλά δεν βρήκαν εκεί κανένα μαχητικό  συριακό αεροσκάφος MiG-21 «επιχειρησιακό» ( δηλαδή να δύναται να πετάξει) , δεδομένου ότι εδώ και ενάμιση χρόνο  «όλα τα συριακά μαχητικά» έχουν  μετασταθμεύσει  σε δύο άλλα αεροδρόμια, προκειμένου να αποτραπεί η περίπτωση να « πέσουν στα χέρια» των ισλαμιστών .
Όσο για τους Σύρους πιλότους που φέρονται να είναι λιποτάκτες και πολεμούν  στο πλευρό του ISIS , η ίδια πηγή σημείωσε ότι σε πολλές  περιπτώσεις  οι ένοπλοι  ισλαμιστές μαχητές ανάγκασαν Σύρους στρατιωτικούς  να πολεμούν  στο πλευρό της οργάνωσης , συλλαμβάνοντας και απειλώντας ως αντίποινα την εκτέλεση  των οικογενειών τους και των αγαπημένων τους.
0114
Μπορεί να εξαχθεί  λοιπόν το συμπέρασμα ότι οι μαχητές του ISIS  είναι  φύσει και θέση ΑΔΥΝΑΤΟΝ  να  πραγματοποιούν αεροπορικές επιθέσεις εναντίον συριακών στρατιωτικών θέσεων.(!!!)
Είναι γνωστό όμως ότι οι δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων της CIA και των ΗΠΑ διεξάγουν μια μυστική εκστρατεία για την καταστροφή των ισλαμιστών τρομοκρατών στην Συρία, με την χρήση μη επανδρωμένων οχημάτων, χωρίς να έχουν καμία  συνεργασία με την Δαμασκό .
Ειδικότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα   Washington Post, η οποία επικαλείται ανώνυμες  πηγές αξιωματούχων των ΗΠΑ, «η CIA και η Κοινή Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων (SKSO) υλοποιούν κοινό πρόγραμμα  αυτών των ειδικών  πτήσεων πάνω από την Συρία, με την ευρεία χρήση  ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ drone.
Το μυστικό  πρόγραμμα αντιπροσωπεύει μια σημαντική αύξηση των στρατιωτικών  παρεμβάσεων από την CIA στον πόλεμο στην Συρία.
Σύμφωνα με τον Σύρο ανώτερο στρατιωτικό , αυτά τα αμερικανικά  μη επανδρωμένα αεροσκάφη( UCAV), και όχι οι ισλαμιστές τρομοκράτες που ούτε στα όνειρο τους δεν διαθέτουν μαχητικό αεροσκάφος  «MiG-21»,  επιτέθηκαν στον συριακό στρατό.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι αμερικανικές δυνάμεις πραγματοποιούν εναέρια επίθεση  στο στρατό της Συρίας με το πρόσχημα της  στρατιωτικής επιχείρησης εναντίον του ισλαμικού στρατού .
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr πρόκειται για άκρως αρνητική εξέλιξη , η οποία περιπλέκει επικίνδυνα τα πράγματα  στο συριακό έδαφος. Πιθανόν στην πόλη που κτυπήθηκαν οι Σύροι να υπήρχαν συγκεντρώσεις δυνάμεων , ίσως ακόμη  να υπήρχε η απουσία των Ιρανών κομάντος του περιβόητου σώματος των φρουρών της επανάστασης. Όπως και να έχει όμως το ζήτημα, από εδώ και πέρα θα « μιλήσουν μόνο τα όπλα».
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.