Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Μαζική φυγή τουλάχιστον 600 τζιχαντιστών της ISIS από τη Ράκα λόγω της ρωσικής καταιγίδας


Les avions russes Su-34 à Lattaquié
Αφότου τα ρωσικά μαχητικά εξαπέλυσαν επιθέσεις κατά της Daech, στην πόλη της Raqqa, πολλοί Daechistes τράπηκαν προς φυγή προς τα σύνορα με το Ιράκ.
Σύμφωνα με το Farsnews, μετά τις αεροπορικές επιδρομές των ρώσων οι Daechistes του Ισλαμικού κράτους έφυγαν προς την Raqqa.«Ένας μεγάλος αριθμός οικογενειών της ISIS (στα αραβικά Daech) εγκατέλειψαν τη Raqqa,με προορισμό το Ιράκ.Μέσα στους δρόμους της Raqqa, βλέπουμε πολυάριθμους Daechistes», μεταφέρει το site An-Nachrah.
Embedded image permalink
Οι νταεσιστές επιφορτισμένοι με την προστασία της πόλης Tal Chams στο βορρά της επαρχίας της  Raqqa τράπηκαν σε φυγή.Σύμφωνα με αυτήν την αναφορά τα ρωσικά μαχητικά πραγματοποίησαν επιδρομές στα χωριά Al-Mariaaya, Al-Bou Omar Al-Boulil, στην περιφέρεια της Raqqa, κατά θέσεων της Daech. IRIB 2.10.15
Το γεγονός της μαζικής φυγής των τζιχαντιστών της ISIS από την επαρχία της Ράκα επιβεβαιώνει και το ρωσικό επιτελείο στρατού σήμερα Σάββατο 3.10.15.Η ρωσική αεροπορία πραγματοποίησε 60 επιδρομές κατά της Daesh κατά 50 υποδομών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία ανέφερε το Σάββατο ο στρατηγός Andreï Kartapolov για λογαριασμό των ενόπλων δυνάμεων.Περισσότεροι από  600 μαχητές της Daesh εγκατέλειψαν τις θέσεις τους σύμφωνα με το ανακοινωθέν του ρωσικού στρατού.RT 3.10.15
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.