Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ο ΚΑΙΡΟΣ αγριεύει στο ΑΙΓΑΙΟ μαζί και η πονηριά των τούρκων

ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ


ΓΚΡΙΖΕΣ ζώνες στο Αιγαίο= 1996 ¨γεωπολιτική κίνηση ματ¨ των Τούρκων.
Η νύχτα των ΙΜΙΩΝ έφερε την νύχτα των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ στην Ελλάδα.
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
Η Εξαθλίωση μεταναστών που ¨δήθεν εξόκειλαν¨ πάνω σε βραχονησίδες χειμωνιάτικα φέρνει το γνωστό θέμα των μιλίων των χωρικών μας υδάτων σε επιχειρήσεις διάσωσης.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ όλα είναι πιθανά.
¨Πάνω από μισό εκατομμύριο πρόσφυγες και μετανάστες έφθασαν δια θαλάσσης στην Ελλάδα φέτος και ο αριθμός τους έχει αυξηθεί κατά 8.000 άτομα, τη Δευτέρα, προκειμένου να σπεύσουν να προλάβουν τη μετανάστευση, πριν αρχίσει ο χειμώνας, ανέφερε το Reuters, επικαλούμενο τον ΟΗΕ.
Η εκπρόσωπος του Οργανισμού για τους Πρόσφυγες, Μελάσα Φλέμιγκ, δήλωσε ότι 27.500 πρόσφυγες μετανάστες παραμένουν στις τουρκικές ακτές, υπό διαμετακόμιση προς τα ελληνικά νησιά, ενώ στην περιοχή αναμένονται εκατοντάδες χιλιάδες.
«Έχουμε φθάσει σε μια ακόμη δραματική εξέλιξη με την άφιξη χθες, 8.000 ατόμων, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των μεταναστών σε 502.000 άτομα.
Προφανώς, περιμέναμε ότι αυτό θα συμβεί, αλλά δεν παρακολουθούσαμε στενά την αύξηση των αφίξεων στην Ελλάδα», είπε.¨ Οκτώβριος 20, 2015. Γενεύη. The Hellenic Information Team
Γιατί κόπτονται άραγε οι Γερμανοί πρόσφατα για κοινές περιπολίες στο Αιγαίο και σήμερα χρυσώνουν το χάπι για συνδιαχείριση Ελλάδος -Τουρκίας του μείζονος προβλήματος των μεταναστευτικών ροών;
¨Επανήλθε τη Δευτέρα το Βερολίνο στο αίτημά του για συνεργασία Αθήνας – Άγκυρας στην αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών στο Αιγαίο.
Ο εκπρόσωπος της καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ επανέλαβε τη Δευτέρα την ανάγκη να αποκατασταθεί η τάξη και να μπει τέλος στην ανεξέλεγκτη δράση των συμμοριών διακίνησης προσφύγων στο Αιγαίο.
Ωστόσο, αναφερόμενος στις ελληνικές αντιδράσεις, διευκρίνισε ότι το Βερολίνο δεν μπορεί να κρίνει τις διαφορές μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Είναι ευρωπαϊκή πεποίθηση ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία, καθώς και ότι είναι προς το συμφέρον της Ευρώπης και της Γερμανίας να υπάρξει έλεγχος των διακινητών και ελεγχόμενη, οργανωμένη, μετανάστευση, σημείωσε. Η ελληνική πλευρά, από την πρώτη κρούση των Γερμανών την περασμένη εβδομάδα, δεν αφήνει κανένα περιθώριο συνεργασίας με την Άγκυρα. ¨ tanea.gr/19/10/2015 15:13 |
Γνωρίζουν πολύ καλά οι Γερμανοί και από την πρόσφατη επίσκεψη στην Άγκυρα της κ. Μέρκελ ότι δεν αγριεύει μόνο το Αιγαίο χειμωνιάτικα αλλά αγριεύει και ο Τούρκος από αυτά που του στήνουν πίσω από την πλάτη του.
ΚΑΙ αναφερόμαστε ότι ο Τούρκος γνωρίζει πλέον ότι το Ανατολικό του μέτωπο το έχασε για τα καλά.
Μόσχα.
¨Ηγέτες της Κουρδικής Κοινότητας της Συρίας επισκέφθηκαν τη Μόσχα και πραγματοποίησαν συζητήσεις με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας για την κατάσταση του πολέμου στη Συρία και την πρόθεση του έθνους τους να συνδράμουν κατά της τρομοκρατίας.
Ο αναπληρωτής υπουργός, Μιχαήλ Μπογκντάνοφ, δέχθηκε την συμπρόεδρο του κόμματος της Κουρδικής Δημοκρατικής Ένωσης (PYD), Άσια Αμπντουλάχ και τον επικεφαλής της διοίκησης της πόλης Κομπάνι, Ανουάρ Μουσλίμ, όπως σημειώνει η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Οι συνομιλίες έγιναν κατά τη στιγμή που η Ρωσία εκτελεί εκστρατεία βομβαρδισμών στη Συρία και ιδιαίτερα την ίδια ημέρα, κατά την οποία ο σύμμαχος της Ρωσίας, πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ, βρίσκεται σε συνάντηση με το Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, στη Μόσχα. ¨ Οκτώβριος 21, 2015. The Hellenic Information Team
Δηλ τον Τούρκο τον παίρνει μόνο να δει προς τα Δυτικά για να διαχειριστεί με την γνωστή πονηριά του τον σχεδιασμό ¨ζωνών ασφαλείας¨ για τους μετανάστες που ¨θα εξοκείλουν¨ χειμωνιάτικα στις Ελληνικές Βραχονησίδες του Αιγαίου σαν εφαλτήριο για να χαράξει γεωστρατηγικά τα άνομα συμφέροντα του στο Αρχιπέλαγος.
Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία κάποιοι βγαίνουν και καταγγέλλουν ότι ο Ελληνικός Στρατός έχει ελλείψεις σε θέματα ένδυσης και υπόδησης απόρροια των μνημονιακών πολιτικών.
Αν χρειαστεί όμως πολεμάμε και δίχως παπούτσια…
Η ΥΠΌΔΥΣΗ και η ΕΝΔΥΣΗ του Έλληνα στις μέρες που βιώνουμε και πρόκειται να βιώσουμε είναι η περιπολούσα στις οριογραμμές μας ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ .
Προς αυτήν ανήκει κάθε τιμή , ύμνος και προσκύνηση για αυτά που κάνει και πρόκειται να κάνει για την υπό αφόρητη αδικία Ελλάδα.
Χαιρετισμοί – Ακάθιστος Ύμνος

Όταν η Ελλάδα γλυτώσει από ¨τα νούμερα της¨ θα γίνει το ΠΡΟΣΩΠΟ της Ανθρωπότητας γιατί θα βλέπει ΠΡΟΣΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥ.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.