Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Η «ΝΕΑ ΑΝΟΙΞΗ» ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ, (βίντεο)



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Φέτος κλείνουν πενήντα χρόνια από την περίφημη Δευτέρα Βατικάνειο Σύνοδο που άνοιξε τις θύρες για την εγκαθίδρυση της Νέας Θρησκευτικής Εποχής του παπισμού, της παγκόσμιας πανθρησκείας, υπό την υψηλή καθοδήγηση του Βατικανού.

«Ο Χειμώνας είναι παρελθόν και η Άνοιξη είναι εδώ. Ας γιορτάσουμε λοιπόν την Νέα Άνοιξη, την οποία χαιρόμαστε χάρις στην Δευτέρα Βατικάνειο Σύνοδο η οποία το 2015 γιορτάζει το χρυσό ιωβηλαίο της.»
Σαν απόρροια αυτών των «καρπών» της Νέας Άνοιξης, παρουσιάζεται αυτή η σύνθεση, (βίντεο), που προβάλει το πνεύμα της Δευτέρας Βατικάνειας Συνόδου που χάραξε την έναρξη της Νέας Εποχής.
Με λίγα λόγια της Νέας Τάξης, όπου όλα θα είναι μια «χαρά» και όπου όλα θα είναι ανακατεμένα σε ένα άριστα κατασκευασμένο «δαιμονικό πολτό».
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.