Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ο Καραγκιόζης Νεοδημοκράτης


rtp

Ο σημερινός διασυρμός της ΝΔ, με την ματαίωση της εκλογής αρχηγού για …τεχνικούς λόγους δείχνει με ενάργεια την κατάντια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μα και της χώρας μας εν γένει. Αναφορικά με τον πρώτο μας ισχυρισμό δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις: αυτοί που λένε ότι θέλουν να ξανακυβερνήσουν την πατρίδα μας αποδεικνύονται μεγαλοπρεπώς ανίκανοι να χωρίσουν δυο γαϊδάρων άχυρο.
Δεν ήταν μόνο οι κωμικές υποψηφιότητες λοιπόν, ούτε μόνον η ολική έκλειψη πολιτικού λόγου, ούτε μόνον η ακυβερνησία του συντηρητικού χώρου επί τόσους μήνες. Είναι που οι ίδιοι φελλοί, τα ίδια σούργελα που δεν έχουν πει στη ζωή τους ούτε μια κουβέντα άξια προσοχής – για …έργο ας μην αναφερθούμε καλύτερα – ετοίμαζαν επί δύο μήνες το απόλυτο φιάσκο. Μα κανένας τους δεν νιώθει προσβεβλημένος στα όρια της διαπόμπευσης, ώστε να φύγει από αυτόν τον θίασο αν όχι κι από τον πολιτικό στίβο; Είναι όλοι τόσο κλινικά κρετίνοι, τόσο αθεράπευτα μωροφιλόδοξοι, τόσο οργανικά διαπλεκόμενοι;
Δυστυχώς όλα τούτα κάτι δείχνουν και για το συνολικό μας χάλι. Δεν μπορεί σε έναν τόπο με κατοίκους νοητικά επαρκείς και πολιτικά εγγράμματους να αντέχει (μετά από 4 δεκαετίες ζωής!) ένας τέτοιος κομματικός οργανισμός. Δεν μπορεί να εναποτίθεται οποιαδήποτε ελπίδα συλλογικής ανάκαμψης σε πρόσωπα και μηχανισμούς που αδυνατούν να διαφυλάξουν την ίδια την αυτοσυντήρησή τους. Δεν είναι μόνον ο βασιλιάς τσίτσιδος, προφανώς η πολυεπίπεδη γύμνια είναι ο κανόνας και στο πόπολο, δεν εξηγείται διαφορετικά.
Αν πάντως οι νεοδημοκράτες θέλαν να μας πείσουν ότι υπάρχουν και χειρότερα από την κυβερνώσα Αριστερά, μάλλον τα κατάφεραν…
antifonitis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.