Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Από το Παρίσι στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – Η «σταυροφορία» που έρχεται

σταυροφορία


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ για την τελευταία και μεγαλύτερη «σταυροφορία» όλων των εποχών.
Αυτή την φορά οι Δυτικοί σταυροφόροι της Ευρώπης δεν θα συναντήσουν εξουθενωμένους Βυζαντινούς αλλά Ρώσους εξοπλισμένους με την τελευταία λέξη της στρατιωτικής διαστημικής τεχνολογίας.

Έτσι λοιπόν από την Πόλη του Γήινου φωτός το Παρίσι που αιματοκύλισαν με αθώα θύματα κυρίως νέων πάμε ίσια στην ΠΟΛΗ του Πνευματικού ΦΩΤΟΣ την Κωνσταντινούπολη αφού πρώτα οι τοκογλύφοι «αιματοκύλισαν» την Ελληνική Επικράτεια με «μνημονιακή σταυροφορία».
¨ Πως θα αντέξει η ανθρωπότητα αυτό το ταξίδι προς την καρδιά του σκότους;¨
Προετοιμάζουν μεθοδικά και στοχευόμενα την τελευταία και μεγαλύτερη ¨σταυροφορία¨ όλων των εποχών για να σώσουν αυτή την φορά όχι τους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ αλλά τα ενεργειακά πηγάδια της Μέσης Ανατολής και τα νερά του Ευφράτη ΚΑΙ του Τίγρη από τα ¨κακομαθημένα παιδία της Νέας Τάξης¨ τους τζιχαντιστές.
Στον ¨Ιερό πόλεμο¨ των τζιχαντιστών απαντούν με ¨Ιερό Πόλεμο¨ οι Δυτικοί .
¨ Oι Γάλλοι ζήτησαν ενεργοποίηση του άρθρου 42 και ζητούν από την Ελλάδα να στείλει στρατό στη Συρία!
Όπως δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν η Γαλλία επιθυμεί σε διμερές επίπεδο και «με όσα μέσα μπορεί ο καθένας» στήριξη από τις ευρωπαϊκές χώρες για την εκστρατεία κατά του ISIL.
Ο Λε Ντριάν επικαλέστηκε την παράγραφο 7 του άρθρου 42 της Ευρωπαϊκής Συνθήκης σύμφωνα με την οποία τα κράτη μέλη της ΕΕ οφείλουν να στηρίζουν και να βοηθούν ένα άλλο κράτος μέλος σε περίπτωση ένοπλης επίθεσης σε βάρος του.
Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία της ΕΕ που υπάρχει επίκληση του άρθρου 42¨
Υπάρχει τελικά τέτοια ομοιότητα μεταξύ των προηγούμενων σταυροφοριών με την επερχόμενη σήμερα που αναρωτιόμαστε αν ο χρόνος πήγε πίσω.
¨Οι Σταυροφορίες ήταν στρατιωτικές επιχειρήσεις με την επιδοκιμασία της Λατινικής Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας κατά το Μέσο και ύστερο Μεσαίωνα.
Μερικοί ιστορικοί βλέπουν τις Σταυροφορίες ως τμήμα ενός αμυντικού πολέμου κατά της επέκτασης του Ισλάμ στην Εγγύς Ανατολή.
Εκατοντάδες χιλιάδες Ρωμαιοκαθολικοί Χριστιανοί έγιναν σταυροφόροι δίνοντας δημόσιο όρκο και παίρνοντας συνοδικά συγχωροχάρτια από το Βατικανό.
Οι σταυροφόροι συχνά λεηλατούσαν τις χώρες, μέσω των οποίων ταξίδευαν με το χαρακτηριστικό μεσαιωνικό τρόπο της τροφοδοσίας ενός μετακινούμενου στρατού.
Οι Σταυροφορίες ξεκίνησαν ως η ιδέα μίας ιερής εκστρατείας από μέρους των Δυτικών (Καθολικών)Χριστιανών, με σκοπό την απελευθέρωση των Αγίων Τόπων (Παλαιστίνη, Ιερουσαλήμ) από τους μουσουλμάνους. Θεωρείται ότι ήταν η απάντηση της Δύσης στον ιερό πόλεμο, ή τζιχάντ, που κατά καιρούς κήρυττε το Ισλάμ
Οι σταυροφορίες ξεκινούσαν με απόφαση του εκάστοτε πάπα της Ρώμης και —τουλάχιστον στην αρχή— ήταν πολύ σημαντικά γεγονότα.
Όμως πίσω από τον ενθουσιασμό και τα ιδανικά που υπερασπίζονταν οι σταυροφόροι υπήρχαν βαθύτεροι και λιγότερο ευγενείς σκοποί. Οι σταυροφορίες ξεκίνησαν υποκινούμενες κυρίως από την Καθολική εκκλησία, με σκοπό να επεκτείνει την εξουσία της στην Ανατολή, και να καταφέρει να υποτάξει την εκκλησία της Κωνσταντινούπολης. Η Δ’ Σταυροφορία δεν έπληξε μόνο τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, αλλά και την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία.
Η βίαια υποταγή της στη Ρώμη και οι διωγμοί των ορθόδοξων ιερέων στην κυρίως Ελλάδα και την Κύπρο από τους σταυροφόρους έμειναν χαραγμένα στη μνήμη της.
Η Δ’ Σταυροφορία κατέληξε στη λεηλασία της Κωνσταντινούπολης από τους Ρωμαιοκαθολικούς, τερματίζοντας ουσιαστικά την ευκαιρία επανένωσης της Χριστιανικής Εκκλησίας, αίροντας το Σχίσμα Δύσης-Ανατολής και οδηγώντας στην εξασθένηση και τελική πτώση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας στους Οθωμανούς.
Και φυσικά πριν τις ¨σταυροφορίες¨ έχουμε και ευλογίες.
«Είναι ένα από τα κομμάτια, από τις στιγμές του τρίτου παγκοσμίου πολέμου», δήλωσε ο ποντίφικας σε σχέση με την πολύνεκρη τραγωδία στο Παρίσι.
Σε ερώτηση αν μπορεί να υπάρξει κάποιου είδους θρησκευτική δικαιολογία, ο Φραγκίσκος απάντησε: «Θρησκευτική και ανθρώπινη; Αυτό που συνέβη είναι απάνθρωπο».
O εκπρόσωπος τύπου της ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας Vsevolod Tchapline δήλωσε :«H μάχη κατά της τρομοκρατίας είναι ένας ιερός πόλεμος και σήμερα η χώρα μας είναι ίσως αυτή που τη μάχεται πιο δραστήρια.»
Αυτή την φορά οι Δυτικοί σταυροφόροι της Ευρώπης δεν θα συναντήσουν εξουθενωμένους Βυζαντινούς αλλά Ρώσους εξοπλισμένους με την τελευταία λέξη της στρατιωτικής διαστημικής τεχνολογίας.
Και το πολύ να φτάσουν μέχρι την Κωνσταντινούπολη γιατί στην Μέση Ανατολή ¨παίζει ήδη μπάλα¨ ο Ρώσος.
Ας θυμηθούμε τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ που πνευματοκίνητα προέλεγε ¨γήπεδο θα γίνει η Παλαιστίνη, τάφος τους η Νεκρά Θάλασσα¨
¨ Eπίθεση με πυραύλους cruise πραγματοποίησε πριν λίγο η Μόσχα από την ανατολική Μεσόγειο με ταυτόχρονο από αέρος βομβαρδισμό κατά της «πρωτεύουσας» του ISIS, Ράκκα:
Συγκεκριμένα πύραυλοι Kalibr εκτοξεύθηκαν από πλοία επιφανείας ,υποβρύχια και στρατηγικά βομβαρδιστικά.
Πριν λίγο ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν δήλωσε «δεν ξεχνάμε τι έκαναν και θα τους βρούμε όπου και αν βρίσκονται , οι αεροπορικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και θα ενταθούν»
«Αυτή η τραγωδία (της ανατίναξης του Airbus) θα μείνει μαζί μας για πάντα, αλλά αυτό δεν θα μας σταματήσει από το να βρούμε τους ενόχους. Οι ένοπλες δυνάμεις μας θα συνεχίσουν τις επιχειρήσεις. Πρέπει να ενταθούν με τέτοιο τρόπο που οι τρομοκράτες να καταλάβουν ότι η τιμωρία θα είναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ»
ΚΑΙ γιατί θα φτάσουν οι δυτικοί σταυροφόροι μέχρι τα περίχωρα της Κωνσταντινούπολης;
Άρχισαν να λειτουργούν οι πνευματικοί νόμοι της ¨γεωπολιτικής του ουρανού¨ και οι αμαρτίες των προγόνων τους …τους καλούν εκεί για να πληρώσουν τα χρωστούμενα .
¨-Τότε θα κινηθούν όλοι αυτοί και θα μαζευτούν στην περιφέρεια του Βυζαντίου.
-Διότι το Βυζάντιο το έχει ξεριζώσει το Βατικανό και το παρέδωσε στους Τούρκους.
-Τώρα λοιπόν οι επαίσχυντοι απόγονοι των προγόνων τους που λέγονται Ευρωπαίοι , θα τους μαζέψει η δικαιοσύνη του ΘΕΟΥ στην περιφέρεια του Βυζαντίου
-και δεν θα γυρίσει κανένας πίσω να πει τι έπαθα
– και στο πεδίον της μάχης καθώς μας λεν αυτοί που είδαν σε τρία ημερονύχτια σφαγής
-θα έχει περί τα… εκατομμύρια νεκρούς , όχι γυναικόπαιδα αλλά άνδρες
– τότε θα αρχίσει αυτός ο ανακατεμός όλος
-θα ξεριζωθεί η ΠΟΛΗΣ όλη, η παλαιά , θα μείνει μόνο η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
-ΚΑΙ τότε θα αρχίσει ο ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΟΣ

Έτσι λοιπόν από την Πόλη του Γήινου φωτός το Παρίσι που αιματοκύλισαν με αθώα θύματα κυρίως νέων πάμε ίσια στην ΠΟΛΗ του Πνευματικού ΦΩΤΟΣ την Κωνσταντινούπολη αφού πρώτα οι τοκογλύφοι ¨αιματοκύλισαν¨ την Ελληνική Επικράτεια με ¨μνημονιακή σταυροφορία¨.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.