Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Απαιτεί συγνώμη από τη Ρωσία ο Ταγίπ Ερντογάν!



Ο σουλτάνος του θράσους δίνει ρεσιτάλ!

H ρωσική κυβέρνηση πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, καθώς παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας, δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λίγες ημέρες μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από την τουρκική πολεμική αεροπορία στην Συρία.
«Αυτοί που παραβίασαν τον εναέριο χώρο μας είναι εκείνοι που οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη» υπογράμμισε ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους όπως μετέδωσε στον ιστότοπό του το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
«Οι πιλότοι μας και οι ένοπλες δυνάμεις μας, εκείνοι απλά εκπλήρωσαν τα καθήκοντά τους, που συνίστανται στο να απαντήσουν στις… παραβιάσεις των κανόνων εμπλοκής. Νομίζω ότι αυτή είναι η ουσία» τόνισε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Reuters, Γαλλικό Πρακτορείο, Αθηναϊκό Πρακτορείο, Άγκυρα, Τουρκία
kostasxan.blogspot.gr

7 σχόλια:

  1. Στην Κυπρο εχουμε την παροιμια "Απ'ον αντρέπετε ο κόσμος εν δικός του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Κυπρο εχουμε την παροιμια "Απ'ον αντρέπετε ο κόσμος εν δικός του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά έχουμε μπλέξει με μ@λ@κοπίτουρες της Τουρκικής ηγεσίας...Τότε ρε Ερντογαν που περνιέσαι για ξύπνιος.. Πόσες φορές πρέπει να ζητήσεις εσύ συγνώμη από την Ελλάδα για της παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας;; Πάνω από εκατό και για τις προηγούμενες κυβερνήσεις της Τουρκίας.. Εγώ αν ήμουν τώρα να απαντήσω στις μαλακίες σου.. Θα σε ξέσκιζα καργίολη.. (Όπως λένε και οι Ελληνες πιλότοι)...Έβρο, Μικρά Ασία, και Κύπρο Δώσε επιγώντος στην Ορθόδοξη εκλησία και στο οικουμενικό Πατριαρχείο την Αγία Σοφιά γιατί δεν σε βλέπω καλά ούτε εσένα ούτε τους ανεγκέφαλους πολιτικούς αρχηγούς και υποστηριχτές σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά έχουμε μπλέξει με μ@λ@κοπίτουρες της Τουρκικής ηγεσίας...Τότε ρε Ερντογαν που περνιέσαι για ξύπνιος.. Πόσες φορές πρέπει να ζητήσεις εσύ συγνώμη από την Ελλάδα για της παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας;; Πάνω από εκατό και για τις προηγούμενες κυβερνήσεις της Τουρκίας.. Εγώ αν ήμουν τώρα να απαντήσω στις μαλακίες σου.. Θα σε ξέσκιζα καργίολη.. (Όπως λένε και οι Ελληνες πιλότοι)...Έβρο, Μικρά Ασία, και Κύπρο Δώσε επιγώντος στην Ορθόδοξη εκλησία και στο οικουμενικό Πατριαρχείο την Αγία Σοφιά γιατί δεν σε βλέπω καλά ούτε εσένα ούτε τους ανεγκέφαλους πολιτικούς αρχηγούς και υποστηριχτές σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά έχουμε μπλέξει με μ@λ@κοπίτουρες της Τουρκικής ηγεσίας...Τότε ρε Ερντογαν που περνιέσαι για ξύπνιος.. Πόσες φορές πρέπει να ζητήσεις εσύ συγνώμη από την Ελλάδα για της παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας;; Πάνω από εκατό και για τις προηγούμενες κυβερνήσεις της Τουρκίας.. Εγώ αν ήμουν τώρα να απαντήσω στις μαλακίες σου.. Θα σε ξέσκιζα καργίολη.. (Όπως λένε και οι Ελληνες πιλότοι)...Έβρο, Μικρά Ασία, και Κύπρο Δώσε επιγώντος στην Ορθόδοξη εκλησία και στο οικουμενικό Πατριαρχείο την Αγία Σοφιά γιατί δεν σε βλέπω καλά ούτε εσένα ούτε τους ανεγκέφαλους πολιτικούς αρχηγούς και υποστηριχτές σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά έχουμε μπλέξει με μ@λ@κοπίτουρες της Τουρκικής ηγεσίας...Τότε ρε Ερντογαν που περνιέσαι για ξύπνιος.. Πόσες φορές πρέπει να ζητήσεις εσύ συγνώμη από την Ελλάδα για της παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας;; Πάνω από εκατό και για τις προηγούμενες κυβερνήσεις της Τουρκίας.. Εγώ αν ήμουν τώρα να απαντήσω στις μαλακίες σου.. Θα σε ξέσκιζα καργίολη.. (Όπως λένε και οι Ελληνες πιλότοι)...Έβρο, Μικρά Ασία, και Κύπρο Δώσε επιγώντος στην Ορθόδοξη εκλησία και στο οικουμενικό Πατριαρχείο την Αγία Σοφιά γιατί δεν σε βλέπω καλά ούτε εσένα ούτε τους ανεγκέφαλους πολιτικούς αρχηγούς και υποστηριχτές σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.