Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Καταρρίπτεται η τουρκική προπαγάνδα: Ρώσος πιλότος: Οι Τούρκοι δεν μας προειδοποίησαν πριν την κατάρριψη


αεροσκαφοσ

Ο διασωθείς κυβερνήτης Konstantin Murakhtin του ρωσικού μαχητικού SU-24 που κατερρίφθη την Τρίτη από τουρκικό F-16, δηλώνει σύμφωνα με το Assocciated Press, ότι οι Τούρκοι δεν τους προειδοποίησαν ποτέ.
Για 17 δευτερόλεπτα… κατέρριψαν οι Τούρκοι το μαχητικό

Το ρωσικό μαχητικό που κατερρίφθη παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο για 17 δευτερόλεπτα, αυτό τουλάχιστον υποστήριξαν οι εκπρόσωποι των ΗΠΑ στην έκτακτη συνεδρίαση του ΝΑΤΟ στην οποία παρουσίασαν τα στοιχεία που οδήγησαν στην κατάρριψη του Σουκχόι SU-24.
Σύμφωνα με τους New York Times που επικαλούνται διπλωματικές πηγές το ρωσικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε κατά τη διάρκεια των 17 δευτερολέπτων που πέταξε πάνω από την τουρκική επαρχία Χατάι και στη συνέχεια επέστρεψε στον συριακό εναέριο χώρο και έτσι κατέπεσε στο συριακό έδαφος.
Στην ίδια σύσκεψη, κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι Τούρκοι παρουσίασαν τα ηχητικά ντοκουμέντα από τις προειδοποιήσεις που απηύθυναν οι πιλότοι των τουρκικών F16 χωρίς να λάβουν απάντηση από τους Ρώσους πιλότους.
Την ίδια εκδοχή για τη διάρκεια της παραβίασης παρουσίασε και ο ιστότοπος WikiLeaks, ο οποίος φέρεται να έχει στην κατοχή του και το έγγραφο που παρουσίασαν οι Τούρκοι διπλωμάτες στη σύσκεψη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.
εγγραφο
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.