Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Η Τουρκική αλεπού μόλις πήδηξε μέσα στην γεωπολιτική παγίδα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ


vardakas

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ μετά την κατάρριψη του Ρώσικου μαχητικού και ήδη οι πρώτες φρικτές εικόνες με τα κομματιασμένα κορμιά των Ρώσων πιλότων από τους Τουρκμένους τζιχαντιστές φιγουράρουν στα ρωσικά δελτία ειδήσεων σαν να τους λένε να ετοιμάζεται τα κόλλυβα σας γιατί ερχόμαστε…
Αλλά και η Τουρκία θα ¨τα δει όλα¨ αλλά από κάτω και πιασμένη στα τέσσερα.

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ την είδε πως θα πιαστεί «Η Τουρκία είναι σαν την αλεπού. Όλο πονηριές κάνει. Όταν καταλάβει ότι έχουν στήσει δόκανα για να την πιάσουν, αρχίζει να πηδάει και με τα τέσσερα πόδια, και έτσι πιάνεται και με τα τέσσερα. Αυτό θα πάθει και η Τουρκία.» «
«Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994»,τόμος 1, Σελ 66.
¨Τη ναυαρχίδα του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας το πυραυλοφόρο καταδρομικό «Μόσκβα» ξαναστέλνει η Ρωσία επειγόντως στην Ανατολική Μεσόγειο προκειμένου να καλύψει τα δυτικά της ρωσικής Αεροπορίας βάσης στην Λαττάκεια από επιχειρήσεις που πρόκειται να ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον.
Η μετακίνηση του καταδρομικού Μόσκβα ανοικτά της Λαττάκεια προκαλεί πανικό στους Τούρκους επιτελείς, καθώς πρόκειται για μια πανίσχυρη μονάδα επιφανείας με τρομακτικό οπλισμό. Πιο συγκεκριμένα το σκάφος διαθέτει 16 βλήματα cruise P-500 Bazalt με εμβέλεια 550 χλμ., αλλά πρακτικά μη ανασχέσιμα καθώς πετούν με ταχύτητα 2,5 mach και μπορούν να προσβάλλουν στόχους τόσο στην ξηρά όσο και στην θάλασσα και θεωρούνται ειδκό όπλο κατά αεροπλανοφόρων. Εναλλακτικά το καταδρομικό μπορεί να μεταφέρει ισάριθμα βλήματα της βελτιωμένης έκδοσης P-1000 Vulkan, αλλά με τη διπλάσια εμβέλεια.
Τα τέσσερα πόδια της Τουρκικής αλεπούς είναι τα 4 ΜΕΤΩΠΑ που θα ανοίξει ταυτοχρόνως.
1. Με την ΣΥΡΙΑ-στην Μ. Ανατολή
2. Με την Ελλάδα-στο Αιγαίο
3. Με την ΡΩΣΙΑ-στον Καύκασο και στα Στενά του Βοσπόρου
4. Υπάρχει και ένα πληγωμένο από καιρό πόδι που λέγεται ΚΟΥΡΔΙΚΟ και είναι και το πιο επικίνδυνο για την Τουρκία.
Μπορεί εμείς σαν Έλληνες να μην έχουμε τα υπερόπλα των ισχυρών της Γης που σήμερα μας τα επιδεικνύουν , αλλά έχουμε και αεροπλανοφόρα και πυρηνικά όπλα.
Αεροπλανοφόρα είναι τα νησιά μας και είναι αυτά που θα μας κτυπήσουν οι γείτονες.
Πυρηνικά είναι τα πνευματικά μας όπλα η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΌΣ-Ρωμαίικος Πολιτισμός, το γνήσιο Ασκητικό –Πατερικό φρόνημα ζυμωμένο με την ΠΑΡΑΔΟΣΗ της λεβέντικης και ηρωικής επιβίωσης μας.
Αυτό το πνευματικό πυρηνικό οπλοστάσιο μας ήδη εδώ και πολλά χρόνια το κτυπούν όχι οι τούρκοι αλλά το αντίχριστο εισαγόμενο δαιμονικό Ευρωπαϊκό πνεύμα της καλβινικής απορύθμισης .
Τα όπλα μας αυτά αν και φαίνονται ότι σκούριασαν στους χαλεπούς αυτούς καιρούς ετοιμάζονται πάλι να δώσουν καρπούς μοναδικούς στην Παγκόσμια Ιστορία.
Και αυτά τα πυρηνικά πνευματικά όπλα δεν τα έχουμε κρυμμένα σε σιλό πυραύλων αλλά σε εικονοστάσια και ταπεινά προσκυνήματα και κάθε βράδυ τα ¨ ξεσκουριάζουμε¨ με γονυκλισίες και προσευχές.
ΑΥΤΑ θέλουν να μας τα πάρουν γιατί γνωρίζουν ότι είναι πνευματικά θανατηφόρα για αυτούς και άκρως επικίνδυνα.
ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ¨πυρηνικό όπλο¨ είναι και ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ και ήδη τους καίει με τα λεγόμενα του.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.