Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ


xartis

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένας αποκαλυπτικός χάρτης που δημοσίευσε ένας πολύ δραστήριος Γερμανός δημοσιογράφος που ειδικεύεται στο διεθνές παρασκήνιο και στην αποκάλυψη του σκοτεινού ρόλου της Νέας, Τάξης, ο Ingo Trost, αποκαλύπτει όλο το «θίασο» του λαθρεμπορίου πετρελαίου και τους βασικούς ηθοποιούς του, δηλαδή το ISIS και τον βασικό του συνεταίρο, την Τουρκία του Ερντογάν.

Ingo TrostΣύμφωνα με τον αποκαλυπτικό αυτό χάρτη, οι Τζιχαντιστές αντλούν το πετρέλαιο από την μεγάλη πετρελαιοπηγή της Συρίας που βρίσκεται στο Deir Ezzor και από τις πετρελαιοπηγές της Μοσούλης του Ιράκ που βρίσκονται υπό τη κατοχή τους και αυτό το παράνομο πετρέλαιο μεταφέρεται στην συνοριακή με το Ιράκ τουρκική πόλη Silopı. Από την Silopı εκτελεί την διαδρομή μέσα στο τουρκικό έδαφος για να φτάσει στα τουρκικά λιμάνια της Μεσογείου, Dörtyol και Ceyhan.
Από τα λιμάνια αυτά μεγάλη ποσότητα πάει στο λιμάνι του Ισραήλ το Ashold, για να ενισχύσει την ισραηλινή αεροπορία με καύσιμα να βομβαρδίζει τους Παλαιστινίους στην Γάζα, ενώ άλλες ποσότητες πηγαίνουν προς την «Δύση» μέσω Μεσογείου.
Όλη αυτή η «παρέα» ήταν που εξόργισε τους Ρώσους που άρχισαν ν βομβαρδίζουν τις θέσεις της. Οι Ρώσοι είχαν βομβαρδίσει μια άλλη διαδρομή από τις περιοχές των Τουρκομάνων της Συρίας που βρίσκονταν δίπλα στην περιοχή του Hatay της Τουρκίας και έτσι τώρα αυτός ο δρόμος κρίνεται πια ασφαλής.
Το εξοργιστικό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι ενώ γνωρίζουν και οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί και οι Αγγλογάλλοι την διαδρομή αυτή του λαθρεμπορίου πετρελαίου, κάνουν ότι δεν βλέπουν και έτσι συνεχίζουν να εισρέουν τα πετροδολάρια στους Τζιχαντιστές και στην Τουρκία. Αλλά, ως πότε ?
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.