Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Η «ΑΡΚΟΥΔΑ» ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΠΙΑ


An Alaskan brown bear chases a red fox across the mud at low tide. The bear was in a very playful mood and seemed intent on harassing the fox, who wanted nothing to do with it.<br /> <br /> | Exclusive Limited Edition of Two Hundred and Fifty |<br /> <br /> | <a href="http://www.natezeman.com/product/prints/203/">Pricing</a> | <a href="http://www.natezeman.com/product/prints/203/">Sizes </a> | <a href="http://www.natezeman.com/product/prints/203/">Purchase</a> | <a target="_blank" href="http://www.natezeman.com/page/prints/">Print Info</a> |<br type="_moz" />

Την ίδια ώρα που ο Τούρκος πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου βρίσκονταν στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν το Μπακού, σε μια αγωνιώδη επίσκεψη για να εξευρεθούν τρόποι να αναπληρωθεί το ρωσικό φυσικό αέριο καθώς και καινούργιες διαδρομές για τα τουρκικά φορτηγά μετά το ρωσικό εμπάργκο, οι Ρώσοι πραγματοποιούσαν ασκήσεις επίδειξης των ρωσικών πυραύλων S-400 στην Κασπία Θάλασσα κοντά τις ακτές του Αζερμπαϊτζάν.

ρωσικηακησηΣύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες της τουρκικής εφημερίδας Milliyet, που επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου πρωθυπουργού στο Μπακού, ο Ρώσος διοικητής του στόλου της Κασπίας, Yaroslav Roşupkin, είχε δώσει εντολή από το Αστρακάν να διεξαχτεί μεγάλη άσκηση εκτόξευσης των ρωσικών πυραύλων S-400 με κατεύθυνση τις βάσεις των Τζιχαντιστών στην Συρία.
Η άσκηση αυτή που όπως αναφέρθηκε στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε από την Νότια Διοίκηση του Στόλου της Κασπίας και πήραν μέρος 200 ειδικά εκπαιδευμένοι Ρώσοι, χωρισμένοι σε 20 ομάδες με απόλυτη επιτυχία στους στόχους που είχαν στοχεύσει.
Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Οκτωβρίου ο ρωσικός στόλος της Κασπίας είχε για πρώτη φορά εκτοξεύσει πυραύλους που είχαν πλήξει θέσεις των Τζιχαντιστών στην Συρία με απόλυτη επιτυχία.
Όπως φαίνεται η Αρκούδα για άλλη μια φορά έδειξε στην τουρκική «αλεπού» ότι δεν αστειεύεται καθόλου.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.