Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Συναγερμός στο ρωσικό πολεμικό ναυτικό..Νατοικοί και Τούρκοι συντονίζουν τις δυνάμεις τους,για την κατασκευή 4 υπερσύχρονων υποβρυχίων,για τον ουκρανικό στόλο!!!


6

Δεν λένε να ησυχάσουν οι συνήθισμένοι ταραξίες της Μαύρης θάλασσας.Όπως δήλωσε ο διοικητής του Ουκρανικού πολεμικού ναυτικού Αντιναύαρχος Σεργκέι Hayduk »η Ουκρανία προτίθεται να προμηθευτεί,έως 4 υπερσύχρονα υποβρύχια για τον στόλο της Μαύρης θάλασσας».

Ήδη με αυτή την δήλωση σήμανε συναγερμός στο Ρωσικό πολεμικό ναυτικό,γιατί το μόνο που θα ήθελε η Μόσχα αυτήν την στιγμή είναι άλλον έναν υποβρύχιο πονοκέφαλο.
Το Ρωσικό πολεμικό ναυτικό τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να καλύψει το χάσμα με το Τουρκικό πολεμικό ναυτικό και στον τομέα των υποβρυχίων.
Η Άγκυρα διαθέτει 16 υπερσύχρονα υποβρύχια,απο τα οποία τα 8 βρίσκονται στην Μαύρη θάλασσα.
Η Μόσχα θα παραλάβει μέσα στον επόμενο χρόνο και τα 6 συνολικά υποβρύχια κλάσης 636.3(Kilo) που έχει παραγγείλει,με κορυφαίες επιδόσεις στον ανθυποβρυχιακό πόλεμο,ενώ θα διαθέτουν ικανότητα προσβολής στόχων εδάφους με πυραύλους κρούζ.
Όπως μάλιστα μεταδίδουν στρατιωτικές πηγές απο την Ρωσική πρωτέυουσα,υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα ουκρανικά υποβρύχια εάν και όποτε αυτά παραγγελθούν να ναυπηγηθούν στην Τουρκία και θα πρόκειται για την πολύ γνωστή σε εμάς τουρκική έκδοση του γερμανικού type-214.
Κάτω απο αυτές τις συνθήκες θεωρείται σχεδόν βέβαιη η επέκταση της ρωσικής παραγγελίας για την κατασκευή άλλων 6 ρωσικών 636.3(Kilo).Έτσι κάνουν τα σοβαρά έθνη…
dioptra-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.