Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ… «ΓΕΥΣΗ» ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, (βίντεο)



Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Αυτά συμβαίνουν όταν αφήνεις να έρχονται χιλιάδες χιλιάδων ανθρώπων οι οποίοι (μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες), ακολουθούν μια θρησκεία της βίας η οποία τους διδάσκει ότι δεν είναι τίποτε άλλο παρά αντικείμενα οικονομικής εκμετάλλευσης στην χώρα που πηγαίνουν.

Το να κάνεις κάτι τέτοιο δεν θεωρείται «ευγενικό»μ «ποικιλόμορφο» ή «περιεκτικό»μ αλλά ανόητο και επικίνδυνο. Αν νομίζετε ότι αυτή η πρωτοχρονιά ήταν κακή, αναρωτιέστε πόσο χειρότερα μπορεί να γίνει του χρόνου.
φοτο1Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail: Γερμανοί αστυνομικοί κυνηγούν μια ομάδα 1.000 αντρών αραβικής και νοτιοαφρικανικής καταγωγής οι οποίοι κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση αναρίθμητων γυναικών και οι οποίοι προκάλεσαν προβλήματα στον κυρίως σταθμό της Κολονίας το βραδυ της πρωτοχρονιάς. Η αστυνομία περιέγραψε μια σειρά από σεξουαλικές κακοποιήσεις την πρωτοχρονιά κατά γυναικών στην Κολονία, στην Νέα Υόρκη ως μια εντελώς νέα «διάσταση εγκλήματος»
Ένα από τα θύματα με το όνομα Katja L έδωσε μια οδυνηρή μαρτυρία για το τη δοκιμασία της. «Μόλις βγήκαμε έξω από τον σταθμό ήμασταν αρκετά έκπληκτοι βλέποντας την ομάδα που μας περίμενε εκεί.» και πρόσθεσε στην εκπομπή Der Express ότι το γκρουπ αποτελούταν αποκλειστικά από ξένους νέους άντρες.
«Περάσαμε μετά ανάμεσα από αυτό το γκρουπ και κατευθυνθηκαμε σε ένα στενό δρομάκι. Τότε ένοιωσα ένα χέρι στους γλουτούς μου και μετά ένα άλλο στο στήθος. Με γράπωσαν από παντού. Ήταν ένας εφιάλτης. Παρόλο που φωνάξαμε και τους χτυπήσαμε οι τύποι δεν σταμάτησαν. Ήμουν απελπισμένη και σκεφτόμουν ότι με άγγιξαν σχεδόν 100 φορές στα 200 μέτρα ευτυχώς φορούσα μια ζακέτα και ένα παντελόνι. Αν είχα φούστα, πιθανότατα θα την ξέσκιζαν.»
taeterΣτην Κολονία έχει δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα σχετικά με την πρόσφατη εισροή μεταναστών με διαδηλώσεις από τη μια πλευρά εναντίον τους οργανωμένες από την PEGIDA και μια καμπάνια η οποία υποστηρίζει τους μετανάστες από την άλλη.
Επειδή η κατάσταση τείνει προς το χειρότερο, τα χρόνια που έρχονται θυμίζει αρκετά μια σκηνή από μια παλιά ταινία, (Animal House 1978)!

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.niosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.