Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ «SAVOIR VIVRE» ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ «ΣΚΕΠΗ» ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, (βίντεο)


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η περίφημη καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ εν μέσω εορταστικής ατμόσφαιράς ενώ ευχόταν στα παιδιά της χώρας της ένα ευτυχισμένο καινούργιο πολυπολιτισμικό έτος, αυτός ο πολιπολιτισμός της εκδηλώνονταν στους δρόμους της Γερμανίας με αυτό το… ωραίο «savoir vivre» των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών!

Ο νεαρός αυτός Γερμανός που φαίνεται στο βίντεο, τόλμησε να απευθύνει το λόγο στους «πολυπολιτισμικούς» μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και αυτοί για να εκδηλώσουν το savoir vivre του πολιτισμού τους, τον έκαναν με τον δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο… «μπλε μαρέ» στο ξύλο!
Αυτό θα είναι το πολυπολιτισμικό νέο έτος των «ωραίων» ευχών της κυρίας Μέρκελ, που έβαλε τα θεμέλια της ταφόπλακας της Ευρώπης.
Οι σκηνές αυτές, (βίντεο), γίνονται καθημερινότητα σε όλη την Ευρώπη και φυσικά θα γίνουν και στην Ελλάδα των Νεοελλήνων… «προοδευτικών» της ηλιθιότητας!
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.