Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Οι Τούρκοι βγαίνουν παγανιά στο Αιγαίο και εμείς πιαστήκαμε για τις…Zωστήρες!


14249195476_7a0d09ce25_o1-1024x682

Πολλά στραβά και ανάποδα έχει η φυλή μας αλλά σίγουρα έχουμε κάτι που δεν έχουν οι άλλοι λαοί …Το φιλότιμο,αλλά δυστυχώς ακόμη και στις ποιο δύσκολες ώρες  για την Πατρίδα μας ασχολούμαστε με τα αλλότρια!

Οι Τούρκοι βγαίνουν Παγανιά στο Αιγαίο και έχουν βάλει σκοπό να αποκλείσουν Ελληνικά νησιά αφού είναι γνωστό ότι εδώ και αρκετό καιρό έχουν αλλάξει την τακτική τους στο Αιγαίο…Tην ώρα που εμείς περί άλλων τυρβάζουμε
Εγκαταλείποντας τα μεγαλεπήβολα σχέδια τους για κατάληψη Μεγάλου νησιού ,αφού κατάλαβαν ότι αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει και φυσικά σε καμιά περίπτωση να κρατηθεί το νησί στόχος  ,έβαλαν σε ενέργεια το σχέδιο τους που είναι γνωστό στα Επιτελεία και που  είναι ο Αποκλεισμός των νησιών !
Εφαρμόζοντας ένα απλό αλλά Στρατηγικό σχέδιο που είναι γνωστό απο την αρχαιότητα ,ποντάροντας στην κόπωση του προσωπικού και στο ηθικό και αυτό το σκοπό έχει η Άσκηση που ετοιμάζουν στο αιγαίο και θα κορυφωθεί σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας την Άνοιξη προς το Καλοκαίρι !
22Την ίδια ώρα εμείς στα Επιτελεία ασχολούμαστε με Ζώνες και Ζωστήρες λες και είναι τα μόνα πράγματα που μας απασχολούν στο Στράτευμα και μάλιστα διαβάσαμε οτι με το θέμα θα ασχοληθεί το ΣΑΓΕ …Κύριε των Δυνάμεων !
Αυτός μας απασχολεί τώρα και είναι θέμα μείζονος σημασίας ; Για να σοβαρευτούμε λίγο πριν βρεθούμε προ εκπλήξεως …Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι όλα αυτά γίνονται και για άλλους λόγους !
Σχετικά μπορείτε να διαβάσετε μια σχετική με το θέμα ανάλυση Αξιωματικού που δημοσιεύτηκε  πριν από μήνες και δεν αμφισβητήθηκε ποτέ !
Αλλάζουν την Τακτική του Πολέμου οι Τούρκοι στο Αιγαίο! …( Που και πώς σχεδιάζουν να χτυπήσουν )
veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.