Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΙΣΛΑΜ, ΙΣΛΑΜ, ΙΣΛΑΜ… ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! (7 βίντεο)

κυρίως εικόνα


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Ο Michael Alan Weiner γνωστός σαν Michael Savage, έκανε ένα βίντεο για να δώσει ένα δικό του μήνυμα για το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους. Ο Michael Savage είναι ένας Αμερικανός ακτιβιστής, συγγραφέας , πολιτικός σχολιαστής , και πολύ γνωστός από μια ραδιοφωνική εκπομπή που έχει επί χρόνια, και την όποια ακούν πάνω από 20 εκατομμύρια ακροατές καθημερινά. Η Αγγλία του έχει απαγόρευσει την είσοδο χαρακτηρίζοντας τον ως ακροδεξιό, και επικίνδυνο, κάτι που ο ίδιος δεν το δέχεται, για τον λόγο ότι δεν φοβάται να κατηγορεί και να προειδοποιεί τον κόσμο καθημερινά για τον κίνδυνο του Ισλάμ .

φοτο1
Στο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε λέει χαρακτηριστικά ότι «δεν θα φορέσω ποτέ στην γυναικά μου χιτζαπ , δεν θα τυλίξω την κόρη μου σε μια μπούρκα, ούτε θα πάω με τα τέσσερα να προσευχηθώ στην Μέκκα και… σκασίλα μου αν έχετε αντίρρηση.

«Δεν θέλω να ακούσω ποτέ ξανά για το Ισλάμ , πάρτε την θρησκεία σας και βάλτε την εκεί… που ξέρετε. Όσοι πιστεύουν στο Κοράνι ζουν ακόμα στον 7ο αιώνα, σκοτώνουν ομοφυλόφιλους, κόβουν την κλειτορίδα σε γυναίκες, αναγκάζουν γυναίκες να τυλίγονται με μαύρα ρούχα , κόβουν τα κεφάλια από αυτούς που δεν συμφωνούν μαζί τους. Τι είδους θρησκεία είναι αυτή που κηρύττει τον λόγο του μίσους, δεν χρειάζομαι εγώ επανεκπαίδευση αλλά αυτοί χρειάζονται αποχώρηση»
φοτο2
«Δεν χρειάζομαι το Συμβούλιο Αμερικανικών-Ισλαμικών Σχέσεων, πάρτε το και πετάξτε το από την χώρα μου. Ποτέ στην ζωή μου δεν έχω νοιώσει τόσο πολύ πλύση εγκεφάλου όσο τα τελευταία 5 χρονιά για το Ισλάμ. Κάθε μέρα μια καινούργια ιστορία που διαδίδει να πουλάτε και να διαδίδεται όσο πιο γρήγορα και «γλύκα’ γίνεται το Ισλάμ και το Κοράνι στον κόσμο.
Καθημερινά ακούμε για εγκλήματα, ανατινάχτηκε αεροπλάνο, βομβιστές αυτοκτονίας, μουσουλμάνοι να φωνάζουν για το αίμα των χριστιανών και τον ύβρεων και οποιονδήποτε άλλον μισούν.  Και όλοι μας λένε μην πιστεύεις το ένα, μην ακούς το άλλο, αλλά άκου και πίστεψε μόνο στους ψεύτες κυβερνόντες και ψεύτοδημοσιογραφους, που θέλουν να σας κάνουν να πιστέψετε ότι είναι μια θρησκεία ειρηνική. Τότε γιατί δεν παίρνουν όλοι λίγο αυτό το καταραμένο μυστικό βιβλίο τους που λέγετε Κοράνι, να διαβάσουν κάποια πράγματα μέσα και να καταλάβουν τους στίχους τι σημαίνουν.
Σούρα 8:39 : Και πολεμήστε τους (σκοτώνοντάς τους) μέχρις ότου να μην υπάρχει πειρασμός και να είναι η θρησκεία του Αλλάχ η μοναδική, κι αν όμως βάλουν τέλος (στην απιστία τους), τότε (στ αλήθεια) ο Αλλάχ βλέπει όλα όσα κάνουν.’
Σούρα 9:5 ‘Κι όταν οι απαγορευμένοι μήνες έχουν περάσει, τότε (πολεμάτε και) σκοτώνετε τους ειδωλολάτρες, οπουδήποτε και αν τους βρείτε, και συλλάβετέ τους και πολιορκείστε τους και στήστε τους παγίδες με κάθε (πολεμικό) στρατήγημα. Αν όμως μετανιώσουν και διατηρήσουν την τακτική προσευχή κι εφαρμόσουν (τακτική) ελεημοσύνη, τότε αφήστε τους ελεύθερους. –Γιατί ο Αλλάχ είναι πολυεύσπλαχνος, πολυεπιεικής.
«Aπο σελίδα σε σελίδα το Κοράνι μας διδάσκει, ή να μεταστραφούν οι άπιστοι ή να τους σκοτώσουν. Μια θρησκεία που καταπιέζει γυναίκες, σκοτώνει ομοφυλόφιλους, σκοτώστε τους εβραίους, σκοτώστε τους χριστιανούς, σκοτώστε όλους τους άπιστους.»
Σούρα 2:191 : Φονεύετέ τους όπου τους βρίσκετε και διώχτε τους, από κει που ας έδιωξαν. Η καταδίωξή στην ειδωλολατρία είναι χειρότερα από το φόνο. Και μην τους πολεμάτε δίπλα στο απαράβατο Τέμενος, εκτός αν αυτοί πρώτοι σας πολεμήσουν εκεί. Αν όμως σας πολεμήσουν, σκοτώστε τους. Τέτοια είναι η τιμωρία των απίστων.’
Tapari IX :113 ‘Ο Αλλάχ σας επιτρέπει να τις κλείσετε σε ξεχωριστά δωμάτια και να τις χτυπάτε αλλά όχι σοβαρά. Αν απέχουν, έχουν το δικαίωμα στο φαγητό και στα ρούχα. Να φέρεστε καλά στις γυναίκες διότι είναι σαν κατοικίδια ζώα και δεν κατέχουν τίποτα οι ίδιες. Ο Αλλάχ έχει νομιμοποιήσει την απόλαυση του κορμιού τους στο Κοράνι’.
φοτο3
«Aπό σελίδα σε σελίδα μίσος και πάλι μίσος και μας υποχρεώνουν να ακούμε αυτές τις μπούρδες ότι είναι δήθεν μια ειρηνική θρησκεία και καθημερινά φέρνουν σε εμάς χιλιάδες από αυτούς τους μετανάστες, (σκουπίδια), που όταν συναντούν έναν χριστιανό φτύνουν στο έδαφος.
«Το 90% από αυτούς ζουν καλύτερα από εσάς, με την πρόνοια που τους παραχωρούν χωρίς να κουνήσουν ένα δαχτυλάκι. Και το μόνο που εισάγουν από αυτούς είναι να φέρουν πιο πολλούς βομβιστές αυτοκτονίας. Τέτοια χώρα σας την χαρίζω. Μπορεί να μην σας αρέσει, λυπάμαι φτάνει πια να κρυβόμαστε και να φοβόμαστε να μιλήσουμε την αλήθεια. Φωνάξτε παντού, στο σουπερμάρκετ οπού και αν βρισκόσαστε. Πείτε τι είναι το Ισλάμ στην πραγματικότητα, πείτε ποιοι είναι αυτοί οι μουσουλμάνοι στην πραγματικότητα, σταματήστε να κρύβεστε και να φοβόσαστε να εκφράζετε τα πραγματικά αιτήματα σας.
Μόνον αν συνειδητοποιήσετε και πάψετε να φοβόσαστε να μιλάτε μόνον τότε θα απελευθερωθείτε από όλους τους μανιακούς που μας περιτριγυρίζουν. Το Κοράνι δεν είναι ντοκουμέντο ελευθερίας, αλλά ντοκουμέντο για σκλαβιά, και αυτό θέλουν να σας κάνουν, ΣΚΛΑΒΟΥΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!’’»

Ο Nihad Awad ο εκτελεστικός διευθυντής της Χαμάς στις ΗΠΑ, καλεί τους μουσουλμάνους να χρησιμοποιήσουν τα τζαμιά τους για εγγραφή ψηφοφόρων και εκλογικά τμήματα με το σκοπό να εγγραφούν πάνω από 1.000.000 μουσουλμάνοι ψηφοφόροι! Ο σκοπός τους είναι να αλλάξουν την αμερικανική πολιτική προς περισσότερη ισλαμοποίηση.
φοτο4
Με λίγα λόγια το έτος 2016 θα είναι η χρονιά στην οποία οι μουσουλμάνοι θα κατακτήσουν την Αμερική με βοήθεια του Ομπάμα και στην συνέχεια την Ευρώπη. Εξάλλου ακόμα και ο εβραϊκής καταγωγής Νικόλα Σαρκοζί, μας προετοίμασε για την Νέα Τάξη Πραγμάτων πριν χρόνια στην ομιλία του τις 17 Δεκεμβρίου του 2008, αλλά λίγοι πραγματικά ακούγανε με προσοχή τους λόγους και τα μηνύματα τους, για να ετοιμάσουν τους σημερινούς σκλάβους με υπακοή.

Το αποκορύφωμα είναι όμως η συνέντευξη που έδωσε ο 54χρονος κύριος Βαρουφάκης , ο δήθεν αριστερός πρώην «σωτήρας» της πατρίδας μας και δεξί χέρι του Σόρος. Λέει λοιπόν σε αυτό το βίντεο που ακολουθεί, στην αίθουσα του «Berliner Theater Volksbühne» όπου προπαγάνδισε το καινούργιο κόμμα του και φυσικά υποστηρίζει πλέον ανοιχτά την πολιτική ανταλλαγής των πληθυσμών. -ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ εξαφάνιση του ελληνικού έθνους και θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο η Ευρώπη θα ανανεωθεί.

10 000 από μουσουλμάνους μένουν σε λουξ ξενοδοχεία στην Γερμάνια και στην Βρετάνια.
Κόστος μόνο στο Βερολίνο, όπως αναφέρει ο δήμαρχος, 600 εκατομμύρια ευρώ, αλλά…πρέπει να τους μάθουν να μην χέζουν στους διάδρομους!
φοτο5
φοτο6
50 ευρώ την βραδιά, το μήνα 1500 ευρώ, 18.000 το χρόνο. Λουξ σε τιμή ευκαιρίας, πληρωμένα από τους φορολογούμενους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
φοτο7
Φυσικά και με πισίνα εξυπακούεται.
Το πιο λουξ ξενοδοχείο της περιοχής νοικιάστηκε για λαθρομετανάστες στην τιμή 150.000 ευρώ το μήνα. Και οι άστεγοι στο δρόμο κάτω από μια γέφυρα και πολύ τους είναι. Ποιος νοιάζεται για αυτούς. 80.000 λαθρομετανάστες βρίσκονται μόνο στο Βερολίνο αυτήν την στιγμή. Η διαφθορά ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους επιχειρηματίες είναι πλέον φανερή.
φοτο8
Σε μια από τις κατασκηνώσεις για λαθρομετανάστες της Αγγλίας κοστίζει τους Άγγλους περισσότερο και από ένα πολυτελείας ξενοδοχείο πέντε αστέρων. £152,000 ($220,000) για τον κάθε φορολογούμενο.

Παρέχουν, γυμναστήριο, μπάσκετ, βιβλιοθήκες, εικοσιτετράωρη ιατρική κάλυψη, και προσωπικό μεταφραστή αν είναι ανάγκη. Σε αυτήν την αριστοκρατική πανσιόν φέρνουν τους λαθρομετανάστες οι οποίοι θα απελαθούν μετά από 75 ώρες, δηλαδή 3 ημέρες. Στο διάστημα αυτό θα απολαμβάνουν πλήρης λουξ περιποίηση με έξοδα του κράτους.
Κάτι δεν πάει καλά με τα μυαλά τον Ευρωπαίων, πρέπει επειγόντως  να κλειστούν σε ένα φρενοκομείο αλλιώς δεν ξέρω τι κάνουμε και εμείς όταν επεκταθεί αυτή η τρέλα και άλλο. Θα μας λένε να παραχωρήσουμε τα σπίτια μας για αυτούς. Όλα πιθανά??
Τυραννούν και σκοτώνουν ζώα μόνο για διασκέδαση.

Έτσι χωρίς λόγο πυροβολούν άλογα και καίνε ζωντανά γαϊδούρα.. πατάνε σκύλους με τη ρόδα του αυτοκινήτου, και σφάζουν ζωντανά σκύλο.

In this photo taken Monday, Aug. 30, 2010, Rev. Terry Jones poses for a photo at the Dove World Outreach Center in Gainesville, Fla. Jones vowed to go ahead with plans to burn copies of the Quran to protest the Sept. 11 terrorist attacks despite warnings from the White House and the top U.S. general in Afghanistan that doing so would endanger American troops overseas. (AP Photo/John Raoux)
Φτάνει πια!
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.