Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΡΚΩΝ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ (αποκαλυπτικότατο βίντεο)


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένας θαρραλέος Ρώσος δημοσιογράφος πήγε στα σύνορα Τουρκίας Συρίας και τράβηξε αυτό το αποκαλυπτικό βίντεο που ξεσκεπάζει τα τουρκικά ψέματα αλλά και την δυτική υποκρισία.

Ο Ρώσος πήγε στις περιοχές που βομβαρδίζουν οι Τούρκοι, 25 χιλιόμετρα από τα τουρκικά σύνορα και δείχνει τις καταστροφές του τουρκικού πυροβολικού σε κατοικήσιμο μέρος των  Κούρδων. Οι Τούρκοι βομβαρδίζουν με ρουκετοβόλα-οβιδοβόλα τύπου Τ-155 που τους τα προμήθευσαν οι σύμμαχοι τους Γερμανοί, (όπως πάντα) και με αυτά χτυπούν τον άμαχο πληθυσμό.
Μιλούν στην κάμερα αυτόπτες μάρτυρες για τους τουρκικούς βομβαρδισμούς και αποκαλύπτουν ότι ρίχνουν βόμβες διασποράς που καρφώνονται μέσα στο σώμα. Εμείς, λέει ο μάρτυς στην πόλη Marjiaman 16 χιλιόμετρα από τα τουρκικά σύνορα, δεν έχουμε εδώ στρατό αλλά παρ’ όλα αυτά μας χτυπούν συνεχώς. Άλλοι μάρτυρες αποκαλύπτουν τα τουρκικά εγκλήματα σε βάρος του άμαχου πληθυσμού της περιοχής.
Στη συνέχεια ο Ρώσος πάει κοντά στα σύνορα με την Τουρκία να εποπτεύσει την άλλη πλευρά των συνόρων. Απέναντι είναι το τουρκικό χωριό Azibach. Από εκεί οι Τούρκοι βομβαρδίζουν τον άμαχο πληθυσμό.
-Βλέπετε τα οβιδοβόλα. Ακόμα και τώρα βομβαρδίζουν. Δείχνει τις θέσεις των Τούρκων σε απόσταση 3 χιλιόμετρα από τα σύνορα. Φαίνονται τουρκικά άρματα μάχης και οβιδοβόλα. Κάθε δέκα λεπτά ρίχνουν και μια βολή στο συριακό έδαφος.
Και τώρα ο Ρώσος δημοσιογράφος κάνει την αποκάλυψη. Εκεί δίπλα, μέσα στην Συρία, βρίσκεται το χωριο Bab as-Saljam. Εκεί βρίσκονται οι Ισλαμιστές-Τζιχαντιστές της Αλ Νούσρα που στηρίζονται από την Τουρκία. Εκεί έρχονται συνεχώς τουρκικά φορτηγά με όπλα, πολεμοφόδια και άλλες προμήθειες στους Τζιχαντισλες για να πολεμήσουν τους Σύριους και τους Κούρδους και να σκοτώνουν άμαχο πληθυσμό. Διακρίνεται η σημαία των Τζιχαντιστών.
Εδώ φαίνεται το πόσο συνεργάζονται οι Τούρκοι με τους Τζιχαντιστές. Η τουρκική υποκρισία και τα τουρκικά ψέματα για τα οποία τα δυτικά ΜΜΕ κάνουν την… πάπια και τους τυφλούς χωρίς να βλέπουν την πραγματικότητα. Οι Τζιχαντιστές και οι Τούρκοι εν πλήρη συγχρονισμό και συνεργασία, χτυπούν συνέχεια τους Κούρδους και τον άμαχο πληθυσμό.
Afrin 19/2.
Στη συνέχεια αποκαλύπτει και ξεσκεπάζει το μεγάλο ψέμα που διέδιδαν οι Τούρκοι ότι δήθεν οι Ρώσοι βομβάρδισαν ένα νοσοκομείο. Μιλούν αυτόπτες μάρτυρες που αποκαλύπτουν την αλήθεια.  Η αλήθεια είναι ότι οι ίδιοι οι Τούρκοι και οι Τζιχαντιστές βομβάρδισαν το νοσοκομείο με πολλούς νεκρούς και τραυματίες για να το αποδώσουν στα ρωσικά βομβαρδιστικά.
Όλο αυτό το αποκαλυπτικό βίντεο, δείχνει την μεγάλη υποκρισία και τα ψέματα που προβάλλουν τα τουρκικά αλλά και πολλά δυτικά ΜΜΕ για τον πόλεμο της Συρίας.
Ιδού ποιοί είναι οι πραγματικοί συνέταιρο- εγκληματίες!
Να ευχόμαστε οι Ρώσοι να τους τιμωρήσουν όπως το αξίζουν!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφοι-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.