Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Έκτακτη είδηση… απόβαση Αμερικανών στην βόρεια Πολωνία και έναρξη κατασκευής νέας βάσης με συστήματα αντιπυραυλικής ασπίδας…


1396269853-5705-polsha

…, (έπεσαν σήμερα οι υπογραφές),μια ανάσα απο το ρωσικό Καλλίνιγκραντ.
Όπως μεταδίδουν τώρα,με ιδιαίτερη χαρά,Ουκρανικά ΜΜΕ,Πολωνία και ΗΠΑ,υπέγραψαν σήμερα,τεράστια γεωπολιτικής αξίας συμφωνία,για την δημιουργία,μεγάλης αντιπυραυλικής βάσης,στην βόρεια Πολωνία,με δεκάδες πυραύλους αναχαίτισης sm-3,καθώς και το ραντάρ εντοπισμού βαλλιστικών στόχων.

Η συμφωνία είναι αξίας 182 εκατομμυρίων δολαρίων και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και τα συστήματα να λειτουργούν πλήρως,πριν τις 9 Απριλίου του 2018.Η όλη βάση που θα φιλοξενήσει τις αμερικανικές πυραυλικές εγκαταστάσεις,είναι πρώην Σοβιετική αεροπορική βάση στο Redzikowo,της βόρειας Πολωνίας.
Ήδη οι πρώτοι αμερικανοί στρατιώτες έκαναν σήμερα αεροαπόβαση με ελικόπτερα,προερχόμενοι απο την Γερμανία και αρχίζουν εντατικά τα έργα κατασκευής της αντιπυραυλικής ασπίδας.
Να σημειώσουμε πως η βάση βρίσκεται μια ανάσα απο το ρωσικό Καλλίνιγραντ,ενώ είναι σίγουρο και έχει ήδη υπογραμιστεί απο την ρωσική πλευρά,πως θα είναι ο συγκεκριμένος χώρος,πυρηνικός στόχος προτεραιότητας,για τα ρωσικά όπλα.
dioptra-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.