Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Τους έδωσαν το υπόλοιπο Γκολάν,τους υποσχέθηκαν να τους στηρίξουν για να ανατρέψουν τον Άσαντ!!!


netanyahu-visits-in-israeli-hospitals-terrorists-injured-in-syria-2Στο φώς η συμφωνία Νετανιάχου-Al-Nοursa,για τον συριακό πόλεμο..

Επί 6 ολόκληρα χρόνια οι ισραηλινή πολιτική στο συριακό,ήταν ξεκάθαρη και δεν χωρούσε καμία αμφισβήτηση.
Στήριξη των ισλαμικών,σουνιτικών οργανώσεων και προσπάθεια υπόσκαψης-ανατροπής του προέδρου Άσαντ.

Στην δυτική κοινωνία που δεν εμβαθύνει στα γεωπολιτικά,ήταν και είναι απίστευτο πως το Ισραήλ με την φαινομενικά αντιμουσουλμανική πολιτική του θα στήριζε αποκεφαλιστές και μάλιστα θα τους χορηγούσε προνομιακή ιατρική περίθαλψη σε περίπτωση που τραυματίζονταν,ενώ ο Νετανιάχου δεν θα είχε πρόβλημα να τους ευχηθεί περαστικά σε επίσκεψη του σε στρατιωτικό νοσοκομείο του βορείου Ισραήλ (βλ.φώτο)!!!
Πρίν 2 μέρες ρωσικός ιστότοπος έδωσε την απάντηση και μας ξακαθάρισε το τοπίο,απο πληροφορίες που έλαβε απο ρωσικες μυστικές υπηρεσίες.
Οι ηγεσία της ισλαμικής Al-Noursa και του FSA,καθόρισαν μια συμφωνία πλαίσιο με ανώτατους ισραηλινούς αξιωματούχους με τους οποίους συναντήθηκαν.
Η συμφωνία προέβλεπε,παραχώρηση στο Ισραήλ του υπόλοιπου τμήματος του Γκολάν το οποίο τώρα ανήκει στην Συρία,όταν έπεφτε η κυβέρνηση Άσαντ και απο την πλευρά του το Ισραήλ θα παραχωρούσε οπλισμό,εφόδια,φάρμακα,λογιστική υποστήριξη καθώς και πρόσβαση στα νοσοκομεία του,για να υλοποιηθεί η ανατροπή Άσαντ.Όλα αυτά έγιναν παρελθόν με την ρωσική εμπλοκή στα τεκταινόμενα.
Ο Β.Πούτιν ξεκαθάρισε στον Νετανιάχου,πως δεν δέχεται άλλη ισραηλινή ανάμειξη στην Συρία.
Ο Νετανιάχου δεν είχε εναλλακτική.Το πάρτυ των διεθνών εγκληματιών,τελείωσε!!!Αυτό που τώρα απομένει η σφράγιση της νίκης,της πολιτικής Πούτιν και στο πεδίο των μαών,ολοκληρωτικά..και απ’ότι φαίνεται αυτό είναι θέμα χρόνου..
dioptra-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.