Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΙΝΤΙΑΡΧΗΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ!


Τουρκος μιντιαρχης

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δεν του φτάνει η προοπτική να γίνει κύριος ενός ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού πανελληνίας εμβέλειας, ο γνωστός πια Τούρκος μιντιάρχης, Acun Ilıcalı, ιδιοκτήτης του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού TV8, τώρα αποκαλύπτεται ότι επιδιώκει να αγοράσει και ένα κυπριακό κανάλι για να επεκτείνει τις τηλεοπτικές του δραστηριότητες και στην Κύπρο.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα τη τουρκικής εφημερίδας Star, o ιδιόκτητης του τουρκικού καναλιού TV8, Acun Ilıcalı, ο οποίος έχει σίγουρο ότι θα μπορέσει να πάρει την μια από τις τέσσερεις άδειες για ελληνικό κανάλι πανελληνίας εμβελείας, προτίθεται να αγοράσει και ένα κυπριακό κανάλι, καθώς ενδιαφέρεται πολύ και για την ελληνοκυπριακή, (και όχι τουρκοκυπριακή), τηλεοπτική αγορά.
Όπως είναι γνωστό από τις αρχές Φεβρουαρίου είχε αποκαλυφτεί η πρόθεση του Acun Ilıcalı να πάρει μια από τις τέσσερις άδειες για πανελλήνιο τηλεοπτικό σταθμό ενώ ως εναλλακτική λύση έχει κάποιον περιφερειακό σταθμό, με την TV «Μακεδονία» να θεωρείται υποψήφια. Τώρα όπως φαίνεται θέλει να επεκτείνει τις τηλεοπτικές του επιχειρήσει σε πανελλαδικό επίπεδο.
Έτσι σε λίγο καιρό αν όλα πάνε καλά για τον Acun Ilıcalı, θα έχουμε την μεγάλη «ευτυχία» και εδώ και στην Κύπρο, όχι μόνο να απολαμβάνουμε όλα τα τουρκικά σήριαλ προς… μεγάλη «άνοδο’ του πνευματικού μας επιπέδου, αλλά να… φορέσουμε και τούρκικο φέσι στις οθόνες μας, κατά τα γούστα του περίφημου Τούρκου μιντιάρχη.
Vay vay!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.