Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΟΜΠΑΜΑ ΔΗΛΩΣΕ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ


Vladimir Poutine
O Vladimir Poutine επιβεβαίωσε ότι Ρωσία και ΗΠΑ συμφώνησαν σε μια κατάπαυση του πυρός στη Συρία από τις 27 Φλεβάρη.Η Ρωσία θα συνεχίσει τα αεροπορικά της χτυπήματα κατά των τρομοκρατών στη Συρία δήλωσε τη Δευτέρα ο ρώσος πρόεδρος μετά τη τηλεφωνική συνομιλία με τον Barack Obama.

« Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (Daech), η al–Nosra και άλλες οργανώσεις που θεωρούνται ως τρομοκρατικές από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δεν συμπεριλαμβάνονται στην εκεχειρία. Τα χτυπήματα που προσβλέπουν τους τρομοκράτες θα συνεχιστούν « ,ανακοίνωσε ο Poutine,σε τηελοπτική του παέμβαση.
Σύμφωνα με τον Πούτιν αμερικανοί και ρώσοι στρατιωτικοί θα ορίσουν τις ένοπλες οργανώσεις που θα εξαιρεθούν από από τα χτυπήματα. Και ανακοίνωσε ότι οι 2 υπερδυνα΄μεις συμφώνησαν για εκεειρία από  27 Φλεβάρη. Σύμφωνα με τον ίδιο όλα τα μέρη θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την διαθεσή τους να σεβαστούν την  ανακωχή ως τις 26 του τρέχοντος.
« η Ρωσία θα διεξάγει συζητήσεις γι αυτό το θέμα με τη Δαμασκό αμ τις νόμιμες συριακές αρχές.Ελπίζουμε ότι οι ΗΠΑ θα κάνουν το ίδιο με τους συμμάχους τους και τις οργανώσεις που υποστηρίζουν. « ,σημείωσε. 
« Οι ααντιπολιτευόμενοι σύριοι οφείλουν να διακόψουν ντις εχθροπαραξίες στη Συρία « , ανέφερε ο Poutine.Η Μόσχα ελπίζει ότι οι χές της περιοχής θα υπόστηρίξουν τη συμφωνία των ΗΠΑ Ρωσίας τόνισε..Η Μόσχα και η Washington θα δημιουργήσουν μια γραμμή ανταλλαγής πληροφοριών για την κατάσταση στη Συρία και θα ενεργοποιήσουνν μια ομάα εργασίας ειδική ανέφερε ανέφερε σε δήλωση ρωσοαμαερικανικής σύμπραξης για τη υρία που δημοσιεύθηκε από το Κρεμλίνο.
« Η εκεχειρία στη Συρία μπορεί ν΄αλλάξει δραστικά την κατάσταση και να μπει ένα τέλος στην έκχυση αίματος  στη χώρα « , δήλωσε ο ρώσος πρόεδρος. sputnik
Σύμφωνα με τη κοινή λογική και το δίκαιο αλλά και τη πάγια θέση του σύριου προέδρου καθένας που φέρει όπλα κατά του συριακού κράτους είναι τρομοκράτης…..
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.