Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Έκτακτη είδηση..η Βουλγαρία απέλασε Τούρκο ανώτατο διπλωμάτη,απο το τουρκικό προξενείο στο Μπουργκάς.


5050

Την ίδια ώρα οι τουρκοπράκτορες αλωνίζουν την Ελληνική Θράκη ανενόχλητοι.
 Με μια κίνηση που άφησε άφωνη την Άγκυρα,η Βουλγαρική κυβέρνηση,
ζήτησε την άμεση απομάκρυνση,του Τούρκου ανώτατου διπλωμάτη Ugur Emiroglou (βλ.φώτο) από το Τουρκικό προξενείο του Μπουργκάς.

Αιτία όπως αναφέρουν διπλωματικοί κύκλοι του Βουλγαρικού υπέξ,είναι η ανάρμοστη για τα διπλωματικά του καθήκοντα συμπεριφορά.Ο Εmiroglou,πρώην Ιμάμης στην Τουρκία και στενός φίλος του Ερντογάν τοποθετήθηκε ως υπεύθυνος για ζητήματα μορφωτικά,αλλά το μόνο που έκανε,ήταν σκληρή ισλαμική προπαγάνδα.
Έτσι αντιδρούν τα κράτη που έχουν αξιοπρέπεια.Η μικρή και αδύναμη στρατιωτικά Βουλγαρία,δεν δίστασε να απελάσει τον Τούρκο διπλωμάτη,ενώ η Ελλάδα παρακολουθεί την ανατρεπτική δραστηριότητα του Τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή,με σαφέστατη αλυτρωτική διάθεση και σφυρίζει αδιάφορα.Κανονικά το Τουρκικό προξενείο,θα έπρεπε να κατεδαφιστεί εκ θεμελίων,για την ανθελληνική του δράση και να μην μείνει πέτρα επί πέτρα.Εύγε στους Βούλγαρους που δεν έσκυψαν το κεφάλι,στον Τουρκικό αναθεωρητισμό..
dioptra-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.