Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Μεντβέντεφ: Ή θα βρούμε λύση για τη Συρία, ή πάμε σε παγκόσμιο πόλεμο


Μεντβέντεφ: Ή θα βρούμε λύση για τη Συρία, ή πάμε σε παγκόσμιο πόλεμο

Πρόσκληση σε Αμερικανούς και Αραβες απηύθηνε ο Ρώσος πρωθυπουργόςΝτιμίτρι Μεντβέντεφ για να βρεθεί λύση στον ζήτημα της Συρίας, προειδοποιώντας πως το επόμενο ενδεχόμεο είναι να «ξεσπάσει νέος παγκόσμιος πόλεμος».

«Οι Αμερικανοί και Άραβες φίλοι μας πρέπει να σκεφτούν καλά: θέλουν ένα μόνιμο πόλεμο;», τόνισε στην γερμανική εφημερίδα Handlesblatt. Οπως ανέφερε, θα είναι αδύνατο να κερδηθεί ένας τέτοιος πόλεμος ειδικά στον αραβικό κόσμο, όπου όλου πολεμούν εναντίον όλων.
«Όλες οι πλευρές πρέπει να αναγκαστούν να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αντί να ξεσπασει ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος», επεσήμανε.
Σύμφωνα με το Reuters, ο κ. Μεντβέντεφ δήλωσε πως τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Ρωσία θα πρέπει να ασκήσουν πίεση σε όλες τις πλευρές για να τερματιστεί η εμπόλεμη κατάσταση.
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.