Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Πραξικόπημα; Όχι Αλέξη Τσίπρα, δεν θα την γλυτώσεις τόσο εύκολα!



Κάτι ανεγκέφαλοι συμπατριώτες μας καλούν τον στρατό να αναλάβει δράση. Μαζί τους (συγκαλυμμένα) και πολλοί, πάμπολλοι προβοκάτορες και agents πρεσβειών και συμφερόντων. 
Βίαιη επέμβαση του στρατού με οποιονδήποτε τρόπο είναι απαράδεκτη. Ο Ελληνικός Στρατός έχει καθήκον να αναχαιτίσει μόνο ένοπλη επίθεση εχθρικού στρατού, τακτικού ή άτακτου, έστω και αν πολιτικά σκύβαλα όπως αυτά που μας κυβερνούν εσχάτως, εκμεταλλεύονται τα θερμά επεισόδια και τις συρράξεις για ίδιον (και ταπεινό) όφελος. Αν ορισμένοι αρβυλοφύλακες ονειρεύονται άλλα, θα μας βρουν απέναντι. Όποιος ζητά την ανατροπή κυβερνήσεως, έστω και αυτής της προφανώς ανίκανης και προδήλως ανθελληνικής, από το ένδοξο ελληνικό στράτευμα, είναι θερμόαιμος ή βαλτός και σε κάθε περίπτωση επικίνδυνος.

Σε καθαρά πρακτικό επίπεδο, σε τέτοια περίπτωση (πραξικόπημα), θα δοθεί αγωνιστικό άλλοθι στην ψευτοαριστερή (με ψευτοπατριωτική συνιστώσα) κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και συγχωροχάρτι για την εγκληματική της στάση σε όλα τα θέματα. Η αποκαθήλωση Τσίπρα-Καμμένου δια των τανκς, απλώς θα ηρωοποιήσει τους αγύρτες. 
Πάμε παρακάτω. 
Οι κλακαδόροι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο ερασιτεχνικός αλλά θρασύτατος μηχανισμός προπαγάνδας της, εκμεταλλεύονται τη φημολογία περί ενδεχόμενης εμπλοκής του στρατού για να κολλήσουν επαναστατικά ένσημα και αυτό είναι καταφανές. Ας μην ελπίζουν. Ας μην επιχαίρουν. Αν γίνει πραξικόπημα το πιθανότερο είναι να το κάνει η κυβέρνηση. 
Το ανθρωπάκι που κυβερνάει το έχει στο μυαλό του (ή ότι άλλο έχει μέσα στο κεφάλι του). Το έχει πει σαφώς. Το είχε ορίσει σαν μία από τις δύο επιλογές, στην συζήτησή του με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπως άφησε να διαρρεύσει η τελευταία. Η παρουσία του ψευτοπατριώτη Καμμένου στο κρίσιμο υπουργείο, η πρόσκληση στο ΝΑΤΟ και η φαινομενικά ανθρωπιστική είσοδος του στρατού στο παιχνίδι (κατασκευή κέντρων διαλογής προσφύγων) θα πρέπει να θεωρούνται υλικά της ίδιας συνταγής. 
Ο τίτλος του άρθρου είναι αμφίσημος. 
Η διασάλευση της τάξης είναι αρμοδιότητα των Σωμάτων Ασφαλείας. Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία περιήλθαμε και για την οποία την ευθύνη φέρει ακέραια η νυν κυβέρνηση, αποτελεί πρώτης τάξεως αφορμή για δικτατορία που ανεξάρτητα του ποιος θα την επιβάλει, τον μόνο που θα εξυπηρετήσει είναι ο συρφετός που κυβερνά. 
Οι υποτιθέμενοι λαοπρόβλητοι κυβερνήτες μας δεν είναι παρά άσχετα, εμπαθή και κομπλεξικά ζαγάρια, κρυπτόμενα πίσω από τα ΜΑΤ που θα καταργούσαν. Κανείς από το στράτευμα να μην τους κάνει τη χάρη. 
aristidisdikaios.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Ηδη εχουν βαλει τον στρατο να επεμβει συγκαλυμμενα, ποτε φτιαχνοντας διαφορα κεντρα υποδοχης, ειτε να αρχισει την κατασκευασει πολιτεια ολοκληρης για να υποδεχθει τα μιλιουνια που το κρατος συμμορια η Τουρκια τους στελνει κατα χιλιαδες την ημερα.
    Ειναι δικοπο μαχαιρι η επενβαση του στρατου γιατι πολυ σωστα οι αγυρτες που εκτελουν εντολες αλλων θα εχουν αλλοθι να το παιξουν και πατριωτες και δημοκρατες απο πανω, οπως κανουν συνηθως οι αρπαγες και πνευματικα ανικανοι να χειριστουν τα του εαυτου τους ακομα, ποσο μαλλον την πολυπλοκοτητα λειτουργειας ενος κρατους.
    Αν τα πραγματα αφεθουν χωρις αφυπνηση στα χερια τυχοδιωκτων γιατι ειχαν τη μαγεια να εξαπατησουν, η κατασταση θα γινει ακομα χειροτερη απο το να μην επεμβει. Το να επεμβει ειναι μια κουβεντα που ανετα βγαινει απο τα χειλη, αλλα χρειαζεται πατριωτικο ζηλο που οπως φαινεται δεν υπαρχει σε υψηλο βαθμο που να σκεφτει αυτος που θα το κανει οτι ο πολεμος που γινεται στη χωρα δεν ειναι υπο μορφη κανονιων αλλα μεθοδευμενης διαβρωση της Ελληνικης κοινωνιας, χειροτερης αυτης του πραγματικου πολεμου.
    Τη διαβρωση αυτη την εχουν αναλαβει νοσουντα κεφαλια και σε καλα ελληνικα μας ομιλουν για να μας βραχυκυκλωνουν τη σκεψη.
    Σιγουρα η δουλεια του στρατου δεν ειναι να επεμβαινει σε καθε διαχειρισιμο ανωμαλια. Εδω ομως εχουμε να κανουμε με εισβολη αμεσα απειλουμενη τη χωρα στο τωρα και στο μελλον.
    Βλεπουμε οτι τον λαο τον εχουν ναρκωσει με διαφορους Μπουτηδες, Μπουαριδες, με τα ΚΝΑ του ΚΚΕ απο την μια και απο την αλλη, συνασπισμενο το συνταγματικο τους τοξο εχουν βγαλει τη χωρα στο σφυρι, οικοπεδο και ψυχες μαζι.
    Η χωρα δεχεται μια πρωταφανη επιθεση ταυτοχρονα σε τρια μετοπα. Οικονομικη, κοινωνικη και εισβολης χιλιαδων λαθρομεταστων, οχι μονο τωρα, αλλα εδω και εικοσι χρονια στην ουσια.
    Εδω δεν προκειται περι διασαλευσης της ταξεως που ο χωροφυλακας θα περασει τις χειροπεδες στον κακουργο, εδω εχουμε να κανουμε με μορφη πολεμου και οι δημοκρατικες συζητησεις οχι απλος ειναι περιττες, αλλα περιεχουν σπερματα εσχατης προδοσιας.
    Μια πρωτη εσχατη προδοσια ειναι αυτη που εχουν διαπραξει στην παιδεια και σε αυτη που διανυουμε τωρα. Οσες αλλες και να διαπραξουν τον κυριο κορμο τον εχουν κοψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.