Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Ετοιμάζονται να εισβάλουν στην ΣΥΡΙΑ και οι Ρώσοι κάνουν «πλάκα» στον Σουλτάνο

vardakas


Αυτό αναμεταδίδει η Pravda.Ru. 02/12/2016
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν πέφτει θύμα τηλεφωνικής φάρσας.
¨Οι Ρώσοι φαρσέρ Vovan και Lexus έκαναν φάρσα στον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε μια φάρσα τηλεφωνικής κλήσης προς την τούρκο πρόεδρο, οι δύο τους υπαινίχθηκαν ότι ήταν ο πρόεδρος της Ουκρανίας Petro Poroshenko και ο πρωθυπουργός Arseny Yatsenyuk.
Ο Ερντογάν μάλιστα στην διάρκεια της κλήσης αποκάλεσε τον Πρόεδρο της Ουκρανίας αγαπητό φίλο του .
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι δυο πλευρές συζήτησαν την πρόθεση να χτίσουν ένα διάλογο μεταξύ των δύο χωρών σχετικά με το θέμα τι επιπτώσεις έχουν για τις δυο χώρες οι ρωσικές κυρώσεις.
Ο φαρσέρ μάλιστα που υπαινισσόταν τον Poroshenko κάλεσε τον Ερντογάν να συντονίσουν τις ενέργειές τους εναντίον της Μόσχας.
Ο Τούρκος πρόεδρος χαιρέτισε την ιδέα να συνεργαστούν κατά της Ρωσίας.
Οι Vovan και Lexus ανέβασαν το περιεχόμενο αυτής της συνομιλίας στο διαδίκτυο στο παρελθόν,
Οι δύο Ρώσοι αυτοί φαρσέρ στο παρελθόν έχουν ξεγελάσει τον Elton John , τον Μιχαήλ Σαακασβίλι, Vitali Klitschko, Ιγκόρ Kolomoisky και άλλους.¨

 .http://www.pravdareport.com/video
Τελικά αν το γεγονός αυτό δεν είναι μέσα στα πλαίσια της παραπληροφόρησης αλλά στα πλαίσια του ψυχοτρονικού πολέμου που διεξάγεται ανάμεσα στις δύο πλευρές, τότε θα λέγαμε στον Σουλτάνο
¨ που πας βρε κακομοίρη ξυπόλητος στα αγκάθια της Συρίας¨
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.