Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

THANK YOU AMERIKA ΓΙΑ ΤΙΣ… «ΣΩΤΗΡΙΕΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΟΥ! (βίντεο)


usa

Γράφει ο Μ. Ν. Χειλαδάκης
Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη και τώρα Συρία. Mια σειρά αμερικανικών επεμβάσεων για τα δήθεν δημοκρατικά δικαιώματα και για την δήθεν καταπολέμηση της τρομοκρατίας, έφεραν εκατόμβες θυμάτων, κατέστρεψαν χώρες, εξέθρεψαν τα πιο άγρια και αιμοβόρα ισλαμικά δολοφονικά κινήματα και στο τέλος έφεραν σε κατάρρευση την ίδια την αμερικανική οικονομία απειλώντας τώρα με ολοκληρωτικό οικονομικό αλλά και πολεμικό Αρμαγεδδών την ανθρωπότητα.

Μαζί της και μια Ευρωπαϊκή Ένωση που ακολουθει στο ίδιο καταστροφικό έργο της υποταγής της ανθρωπότητας στην υποταγή μιας Νέας Τάξης που δεν θέλει ανθρώπους, αλλά όσοι απομείνουν, όχι πάνω από 500 εκατομμύρια, να είναι απρόσωπα άβουλα ρομπότ.
Οι εικόνες από το τελευταίο ευρωαμερικανικό δράμα της Συρίας είναι πολύ χαρακτηριστικές. Πόλεις που άλλοτε έσφυζαν από ζωή, σήμερα είναι φρικτά ερείπια ενώ ο θάνατος παραμονεύει σε κάθε σου βήμα.
Αλλά το πιο φρικτό είναι πως αυτές τις εικόνες προορίζουν οι… «Αρχιτέκτονες του Διαβόλου» και για άλλες υπό «σωτηρία» χώρες!

Μ. Ν. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.