Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Οι τούρκοι συνοριοφύλακες σκότωσαν 10 σύριους πρόσφυγες …..


Afrin-shelled-by-Turkish-ISIS-678x381

Tούρκοι συνοριοφύλακες άνοιξαν πυρ κατά αμάχων σύριων προσφύγων και σκότωσαν κάποιους από αυτούς.Για πραγματική σφαγή κάνει λόγο η φιλοαντιπολιτευόμενη ΜΚΟ με έδρα το Λονδίνο (5.3.16).
Ακτιβιστές του φιλοαντιπολιτευόμενου SOHR πληροφορήθηκαν ότι τούρκοι συνοριοφύλακες στόχευσαν έναν κάποιον αριθμό σύριων πολιτών χθες και ενώ αυτοί επιχειρούσαν να διασχίσουν τα τουρκικά σύνορα προσεγγίζοντας από την επαρχία της Λαττάκιας κι από αυτήν του Idlib.Σκοτώθηκαν 2 σύριοι πολίτες και τραυματίστηκαν 10 άλλοι ενώ παραμένει άγνωστο  αν οι πρόσφυγες είχαν ήδη φθάσει στα τουρκικά σύνορα.Άλλες αναφορές καταγγέλουν ότι οι τούρκοι συνοριοφύλακες  σκότωσαν 8 ακόμη που προσπαθούσαν να περάσουν τα σύνορα και να μπουν στα τουρκικά εδάφη.
Άλλες πηγές συριακές κάνουν λόγο για 12 νεκρούς τουλάχιστον και 10 τραυματίες.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.