Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ… ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ! (βίντεο)

κυρια εικονα 2


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου γνωστοί διεθνώς μουσουλμάνοι μουσικοσυνθέτες.
Τι ακούνε λοιπόν οι «άπιστοι» όταν ακούνε μουσική; Τον ίδιο τον διάβολο λέει ο κύριος στην φωτογραφία.

φοτο1
Εμείς, (οι μουσουλμάνοι), πρέπει να υποκούουμε στον Αλλάχ και να απέχουμε από ό,τι απαγορεύεται. Όπως οι μάταιες επιθυμίες σχετικά με το να ακούμε μουσική:
Όπως αναφέρει ο ιμάμης μέσα στο βίντεο, δεν λέει ακριβώς την λέξη απαγορεύεται αλλά έχει ενδείξεις για αυτόν τον ισχυρισμό μέσα στο Κοράνι, ενώ άλλοι ιμάμηδες στο Youtube το επισημάνουν σαφέστατα σαν απαγόρευση.
Η ανθρωπότητα λέει ανακάλυψε την μουσική και το τραγούδι για να πέσουν οι άνθρωποι σε αδράνεια και να μην συνομιλούν πολύ αναμεταξύ τους. Για να παραπλανήσουν μέσω της πονηρίας τους ανθρώπους από την πίστη στον Αλλάχ .. Και για αυτό θα τιμωρηθούν με το μαρτύριο (στην κόλαση του πυρός).
φοτο2
«Aν υπάρξει (σε κάποια μελλοντική χρονική στιγμή) ο ανθρώπος από Ummah που θα επιδιώξει να κάνει νόμιμη την πορνεία, την οινοποσία και την χρήση των μουσικών οργάνων, «ma’aazif» και οι παράνομες οι επιθυμίες θα αυξάνονται μέσα από το παιχνίδι των μουσικών οργάνων και των τραγουδιών από γυναίκες τραγουδίστριες. Ο Αλλάχ όμως θα ανοίξει την γη κάτω από αυτούς και θα τους μετατρέψει όλους σε πιθήκους και σε χοίρους.»

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο μια παρέα από μουσουλμάνους να φωνάζουν και να καταστρέφουν πολλά μουσικά όργανα κάπου στην Ευρώπη. Η φράση που ακούγεται συνοδεύοντας των πράξη αυτή, είναι πάντα η ίδια που την έχουμε συνηθίσει να ακούμε από βίντεο τρομοκρατών που αποκεφαλίζουν άπιστους.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.