Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, (βίντεο)

ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ορίστε που καταντήσαμε!
Μετά το σκάνδαλο του Αρχιεπισκόπου που πήγε σε καταυλισμό λαθρό χωρίς τον ιερό Σταυρό του τώρα έχουμε και δεύτερο πιο σκανδαλώδες επεισόδιο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεβασμιότατος Σεραφείμ πήγε να δει τους συγκεντρωμένους λαθρό και τότε κάποιος επενέβη με έντονο τρόπο απαιτώντας να βγάλει αμέσως τον σταυρό από πάνω του, που ? μέσα στα όρια της μητρόπολης του.

Φυσικά και δεν ικανοποιήθηκε αυτή η πρωτοφανής απαίτηση. Αλλά το ενδιαφέρον είναι η αποκάλυψη που έγινε εκ των υστέρων ότι ο κύριος  αυτός ήταν… πράκτορας της Σαουδικής Αραβίας.
Ορίστε! Αύριο θα απαιτήσουν και όλες οι προοδευτικές κυρίες που σκούζουν υπέρ των δικαιωμάτων των προσφύγων, να βάλλουν τσαντόρ και να… φορέσουν φερετζέ! Τι λέτε σας αρέσει ?
Και μη χειρότερα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.