Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ:ΠΟΙΟΣ « ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ » ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΣΤΗ ΒΗΡΥΤΟ;


053765

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΨΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΟ……..
ΠΕΘΑΝΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.
ΗΤΑΝ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ 

O επικεφαλής των ρωσικών στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών ο συνταγματάρχηςIgor Sergun (28 Mαρτίου 1957 – 3 Γενάρη 2016),, σκοτώθηκε τον Γενάρη κατά την διάρκεια μυστικής αποστολής στην πρωτεύουσα του Λιβάνου τη Βηρυτό μεταφέρει σήμερα Πέμπτη η λιβανέζικη εφημερίδα al-Akhbar.

Το Κρεμλίνο είχε ανακοινώσει πως ο Sergun πέθανε στις 4 Γενάρη στη Μόσχα από καρδιακή προσβολή.Ο επικεφαλής της στρατιωτικής μυστικής υπηρεσίας της Ρωσίας διαδραμάτισε ένα ρόλο κλειδί στην προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία το Μάρτη του 2014, και φέρεται να πέθανε 3 εβδομάδες μετά την αποστολή του στη Συρία από τον πρόεδρο Vladimir Putin για να ζητήσει από τον Bashar Assad ν΄απομακρυνθεί να παραιτηθεί κάτι που αναφέρει και η .independent στις 23.1.
Ωστόσο μια διπλωματική πηγή από το Λονδίνο που επικαλείται η al-Akhbar, αναφέρει ότι ο Sergun δολοφονήθηκε σε μια περίπλοκη μυστική αποστολή όπου εμπλέκονται αρκετές μυστικές υπηρεσίες Αραβικές και της Μ Ανατολής.
Η διπλωματική πηγή άφησε να εννοηθεί ότι η Τουρκία ενέχεται στη δολοφονία του Sergun και υποστήριξε ότι η συμμετοχή της Άγκυρας είχε σαν αποτέλεσμα η Ρωσία να πάρει την απόφαση να συγκρουστεί με την Τουρκία κάτι που αύξησε τις εντα΄σεις των 2 κρατών στο μέτωπο της Συρίας. jpost.3.3.16ortaligi-ayaga-kaldiracak-iddia-rus-istihbarat-8219979_x_1229_300
Η dampress σήμερα 3.3.16 επανέρχεται με άρθρο που τιτλοφορείται « ποιός είναι ο ρώσος αξιωματικός που « δολοφονήθηκε »  στη Βηρυτό και από ποιόν; »Στη συνέχεια μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο συνταγματάρχης Ιγκόρ Sergun που ήταν και ο αναπληρωτής επικεφαλής της Πολεμικής Αεροπορίας πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες τον Ιανουάριο. Οι βρετανικές εφημερίδες ανέφεραν ότι πέθανε λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αποστολή στη Δαμασκό σε μια μυστική αποστολή.Ο ίδιος  διπλωμάτης αποκαλύπτει ότι υπάρχουν πληροφορίες στο Λονδίνο που αποδεικνύουν  ότι πέθανε στη Βηρυτό.
Στις 11/1 το  i24news επικαλείται τη λιβανέζικη εφημερίδα Al–Diyar που αποκαλύπτει ότι  ο Igor Sergun πέθανε την τελευταία εβδομάδα στη Βηρυτό όπου διακομίστηκε σε νοσοκομείο με τραύματα από σφαίρες.
Ανεπιβεβαίωτες πηγές που δημοσιεύθηκαν ανέφεραν ότι ο Sergun τραυματίστηκε στη Συρία και υπέκυψε στα τραύματά του στο αμερικανικό  νοσοκομείο της Βυρητού του Λιβάνου..Κατέληξε κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης. Ό Vladimir Poutine διέψευσε τότε αυτές τις πληροφορίες και διαβεβαίωσε ότι ο Sergun πέθανε στη Μόσχα. .
Ο Sergun διηύθυνε τη Γενική Διεύθυνση Πληροφοριών του ΓΕΣ των ρωσικών και σοβιετικών ενόπλων δυνάμεων (GRU) από το 2011, και ήταν στη λίστα των προσώπων που υποβάλονται σε κυρώσεις σύμφωνα με τις αντιρωσικού χαρακτήρα τιμωρίες που επέβαλαν η Ευρώπη και οι ΗΠΑ κατά την  προσάρτηση της Κριμαίας το Μάρτιο του 2014.putin-in-istihbarat-sefi-olmemis-gizli-gorevde_x_8219979_79
To ιρανικό press tv 3.3.16 επικαλούμενο κι αυτό το Al-Akhbar ότι οι αραβικές μυστικές υπηρεσίες και αυτές της Τουρκίας πυθανότατα ενέχονται στην υπόθεση  και προπσθέτει ότι η Μόσχα απέκρυψε την υπόθεση και είχε την πρόθεση να κάνει αντίποιν ακατά της Τουρκίας αλλά οι ΗΠΑ παρενέβησαν για να εμποδίσουν τη σύγκρουση προτείνοντας τοσ χέδιο της εκεχειρίας στη Συρία. a3976399-376e-462b-807e-a6a6693de943
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.