Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Αφγανός απείλησε αντισυνταγματάρχη στο κέντρο κράτησης στο Σχιστό





Μήνυση σε βάρος ενός παράτυπου μετανάστη κατέθεσε το βράδυ της Κυριακής αντισυνταγματάρχης ο οποίος έχει αναλάβει χρέη «παρατηρητή» στο κέντρο φιλοξενίας στο Σχιστό μετά από φραστική επίθεση που δέχτηκε.

Ο αντισυνταγματάρχης θέλησε να απομακρύνει από το κέντρο κράτησης τον Αφγανό, ο οποίος
παρουσιάζει προβληματική συμπεριφορά και δημιουργούσε συνεχώς εντάσεις από το κέντρο φιλοξενίας με τον Αφγανό να τον απειλεί ευθέως υποστηρίζοντας πως «θα βάλει φωτιά στο στρατόπεδο» και θα τον «κάψει».
Ο αντισυνταγματάρχης μετέβει στο Α.Τ Περάματος όπου και κατέθεσε μήνυση ενώ άμεσα συνελήφθη ο παράτυπος μετανάστης. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είχε προηγηθεί κάποιο επεισόδιο εντός του κέντρου.
kranosgr.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. εκανε μηνυση σε λαθρο?πως τολμησε? ποιος νομιζει οτι ειναι ενας απλος αξιωματικος να μετατεθει αμεσως να φαει στερηση βαθμου τολμησε να μηνυσει λαθρο?φασιστας ,γραφικος,ρατσιστης,,αυτο δεν ειναι το δογμα σας "κυριοι" τσιπρα,καμμενο.τασια,τοσκα,φιλη,παρακευοπουλε,μητσοτακη,φωφη,κουτσουμπα ραμολιμεντο,απο αυτους λοιπον τους φασιστες,ρατσιστες αξιωματικους θα το βρειτε το δασκαλο σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να βάλει κάποιους στρατιώτες και να τον γκαμήσουν στο ξύλο τον μαύρο ..Τι μήνυση και μαλακίες?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.