Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

Το ¨αντίδωρο¨- αντίδοτο της μουσουλμανικής μαντήλας.


Μαθητής με την ελληνική σημαία για σχέδιο στο κούρεμά του, συμμετέχει στην παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Κόρινθο, Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ

Φώτο απόwww.facebook.com
Η Επανάσταση του 1821 ανήκει στους Έλληνες και το διαχρονικό μήνυμα που έδωσε στην Ιστορία των Λαών είναι ότι η ΛΕΥΤΕΡΙΑ κερδίζεται με αίμα και συντηρείται με ΠΝΕΥΜΑ και αγώνες εγρήγορσης.

Οι ξεσπιτωμένοι μουσουλμάνοι δεν μας φταίνε σε τίποτα.
Μας φταίνε σε όλα τα φερέφωνα και τα πιόνια της νέας εποχής, οι προδότες και οι ¨τζιχαντιστές¨ που θέλουν να σταυρώσουν ή να αποκεφαλίσουν τον ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και την Δημοκρατία σε αυτό το Αγιοτόκο αλωνάκι της Μεσογειακής Λεκάνης.
Η ΕΛΛΑΔΑ δεν πεθαίνει ..και κάθετε στον λαιμό πολλών.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και οι εκπλήξεις δεν πρόκειται να σταματήσουν όσο υφίσταται ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ΕΛΛΑΔΑ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.