Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΠΩΣ… ΝΑ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΕΤΕ «ΣΩΣΤΑ» ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ (βίντεο)


Γράφει ο Μ. Ν. Χειλαδάκης
Ποιος πιστεύει ότι το… ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο ? Οι μουσουλμάνοι πάντως όχι μόνο το πιστεύουν αλλά το.. κηρύττουν και δημόσια μέσα στα τζαμιά.
Ιμάμης στην Δανία διδάσκει πώς να.. χτυπάμε τα μικρά παιδιά.

Κάποια άτομα που ανησυχούν για την εξάπλωση του Ισλάμ στην χώρα τους έβαλαν κάποιους με κρυφή κάμερα να καταγράψουν την κατήχηση που γίνεται σε διάφορα τζαμιά στην χώρα τους, στην προκειμένη περίπτωση στην Δανία.
Μέσα στο τζαμί λοιπόν λέει ο ιμάμης : «Διδάξτε τα παιδιά σας να προσεύχονται, είναι πολύ σημαντικό όταν γίνονται 7 χρονών και φυσικά μπορείτε και να τα χτυπάτε όταν είναι 10 χρονών.
Πώς λοιπόν χτυπάτε παιδιά όταν είναι 10 ετών και δεν θέλουν να προσευχηθούν ? Δεν είναι επιτρεπτό να τα χτυπάτε και να τα κοπανάτε στον τοίχο, ούτε να.. σπάτε τα κόκκαλα τους. Επίσης δεν επιτρέπετε να… πάρετε μαχαιριά και να τα κόβεται κομμάτια!!!
Το χτύπημα θα είναι ετσί ώστε να διδάσκεται και να μαθαίνει κάποια πράγματα όσο μεγαλώνει. Δεν επιτρέπεται να τα χτυπάτε στο πρόσωπο ή σε ευαίσθητες περιοχές. Επιτρέπεται να τα χτυπάτε παραδείγματος χάρη στην πλάτη ώστε το παιδί να καταλάβει ότι έκανε κάτι λάθος. Όταν από μικρός τρως  ξύλο παίρνεις πιο εύκολα το μάθημα σου»!
Ορίστε λοιπόν η μουσουλμανική διαπαιδαγώγηση που σας περιμένει στο μέλλον. Νέες μητέρες προετοιμαστείτε.
Όταν οι ιμάμηδες θα διδάσκουν εδώ στην χώρα σας, ήδη θα έχουν έρθει χιλιάδες μουσουλμάνοι και θα απαιτήσουν πολύ γρήγορα τα δικαιώματα τους, για προσευχή, και για ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Τα… «αγαθά» του πολυπολιτισμού!
Ν. Μ. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.