Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Αραβόφωνο δελτίο για πρόσφυγες και λαθρομετανάστες έβγαλε η ΕΡΤ





Αραβόφωνο δελτίο  για τους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα έβγαλε η ΕΡΤ.
Μετά το μεσημεριανό...
 δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ εκφωνήθηκε στην αραβική γλώσσα δελτίο με πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην Ειδομένη.
Το δελτίο έκλεισε με την πρόγνωση του καιρού στην αραβική γλώσσα. 

kolotoubes.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. μαθανε καλα τα ελληνικα πολυ καλα και τωρα και τα αραβικα ειναι γνωστοι αλλωστε ολοι οι νεο μπολσεβικο υπαλληλισκοι της ερτ για το εππιπεδο της κουλτουρας καφενειου που διαθετουν μιλαμε για κατι φοβισμενα κορασια και κατι κρυφοντιντιδες ταχα μου και καλα,ανθρωπιστες και φιλευσπλαχνους δημοσιογραφισκους που η μεγαλυτερη ειδηση που εχουν βγαλει ειναι οτι η λεσβος ειναι τελικα και μετα απο εκτεταμενο ρεπορταζ το ιδιο νησι με την ΜΥΤΙΛΗΝΗ.Τους το επιβεβαιωσε και διποδη ντροπη του Στραβωνα ο ελληνας prime minister μπεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.