Σελίδες

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Πρόκληση Τσαβούσολου: Φωτογραφήθηκε με τους ψευτομουφτήδες

Image

Δεν φτάνει που ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών δεν κάνει διακρίσεις "Ποιο είναι το δικό σου νησί; Ποιο είναι το δικό μου νησί;" όπως χαρακτηριστικά είπε κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Νίκο Κοτζιά, στη συνέχεια προχώρησε και σε μια ακόμα προκλητική ενέργεια.

Ο Μελβούτ Τσαβούσογλου συναντήθηκε με τους ψευτομουφτήδες για να ενημερωθεί δήθεν για θέματα "τουρκικής" μειονότητας. Οι προκλήσεις του έχουν μείνει αναπάντητες από το υπουργείο Εξωτερικών, στο πλαίσιο του "καλού κλίματος". Ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς δεν του απάντησε, γιατί ...χάθηκε στη μετάφραση.
Ετσι στη συνέχεια ο Τούρκος ΥΠΕΞ πήγε στην τουρκική πρεσβεία για να συναντήσει τους ψευτομουφτήδες και να ακούσει τα θέματα της μειονότητας! Να σημειωθεί ότι ο ψευδομουφτής έχει στήσει ολόκληρη ιστορία το τελευταίο διάστημα ότι δήεθν τον απήγαγαν και πως απειλείται η ζωή του.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα haberler.com ο Τσαβούσογλου έκανε ξεχωριστές συναντήσεις με τους ψευτομουφτήδες για να μάθει τα προβλήματα της "τουρκικής" όπως την αναφέρει μειονότητας.
Οι φωτογραφίες είναι από το site tourkikanea.gr
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.