Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Τι λένε οι Ευρωπαίοι …Κανένας λαθρομετανάστης απο την Ειδομένη στην Τουρκία!


Τι λένε οι Ευρωπαίοι …Κανένας λαθρομετανάστης  απο την Ειδομένη στην Τουρκία!

Ούτε τα σύνορα θα ανοίξουν οι Ευρωπαίοι ,ούτε η Τουρκία θα πάρει πίσω τους Λαθρομετανάστες απο την Ειδομένη …Τι θα τους κάνουμε εμείς ; Μόνο ο Μουζάλας ,ο Τόσκας και ο Βίτσας το γνωρίζουν !
Τι έχουν πει κατά καιρούς αυτοί εδώ …Μουζάλας ετοιμαστείτε να δεχθείτε 15.000 ,Βίτσας θα παραμείνουν στη Χώρα για πάνω απο τρία χρόνια και στα …Πέντε θα μας ψηφίσουν λένε οι Συριζαίοι !

Ο Τόσκας μάλλον δεν  γνωρίζει το θέμα ο άνθρωπος ,αφού φαίνεται οτι το μόνο που έχει πεί είναι να απαγορέυσει  οι δημοσιογράφοι να δείχνουν τα Hot-Spots…Θα έιναι εχθρικό έδαφος και φοβάται να επεισόδια σε διπλωματικό επίπεδο !
«Κανένας από τους λαθρομετανάστες που έχουν μπλοκαριστεί στην Ειδομένη δεν πρόκειται να σταλεί πίσω στην Τουρκία», αναφέρει σε τηλεγράφημά του το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, επικαλούμενο πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Σύμφωνα με το πρακτορείο, oι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι τα άτομα που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και δικαιούνται άσυλο θα ενταχθούν στο πρόγραμμα επανεγκατάστασης.
Οι δε οικονομικοί λαθρομετανάστες -προσθέτει το ιταλικό πρακτορείο- έχοντας ήδη παρέλθει δεκατέσσερις ημέρες από την είσοδο στην ελληνική επικράτεια (περίοδος κατά την οποία μπορούν να απελαθούν στην Τουρκία βάσει σχετικής διμερούς συμφωνίας) θα πρέπει να παραμείνουν στην Ελλάδα με την προοπτική επιστροφής στην χώρα καταγωγής τους αν και εφόσον υπογραφούν οι ανάλογες διμερείς συμφωνίες.
Τρέχα γύρευε δηλαδή …την  ίδια ώρα κάποιοι φροντίζουν για την μακροχρόνια εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στην Χώρα μας !
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.