Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Μαθήματα SEX για ή και με μετανάστες




Μαθήματα SEX για ή και με μετανάστες
Ηιστοσελίδα ZANZU δημιουργήθηκε με τη συνεργασία του γερμανικού Ομοσπονδιακού Κέντρου Διαπαιδαγώγησης για την Υγεία, που ανήκει στην αρμοδιότητα του γερμανικού Υπουργείου Υγείας, και του χρηματοδοτούμενου από τη βελγική κυβέρνηση οργανισμού SENSOA, που λειτουργεί ως εξειδικευμένο κέντρο σεξουαλικής υγείας
Το ιστολόγιο παρέχει πληροφορίες σε εννέα Ευρωπαϊκές γλώσσες, καθώς και στην Αραβική, Φαρσί, Τουρκική, Ρωσική και είναι ολοφάνερο ότι απευθύνεται περισσότερο σε μετανάστες, για σχέσεις που θα συνάψουν μεταξύ τους ή και με τους λευκούς Ευρωπαίους.

ZANZU 2
Επίσης προάγει την ομοφυλοφιλία, το λεσβιασμό, την αμφισεξουαλικότητα και την τρανσεξουλικότητα, καθώς και τη συμμετοχή στο σεξ με περισσότερους από έναν συντρόφους.
ZANZU 1
Κάνοντας βόλτα στις σελίδες του ιστολογίου θα δει κανείς (παρα)στάσεις όλων των συνδυασμών και κατατοπιστικότατο μάθημα σεξουαλικής “υγείας” για όλα τα γούστα.
Η παράγραφος Honour-based violence είναι ολοφάνερο πως απευθύνεται περισσότερο σε μουσουλμανικές κοινωνικές ομάδες “διδάσκοντας” ειδικά τις γυναίκες τα νομικά δικαιώματα που έχουν στη Δύση, σε περιπτώσεις όπως, το να χάσουν την παρθενία πριν από το γάμο, να αρνηθούν έναν γάμο, να βγαίνουν έξω με φίλους, να το σκάσουν από το σπίτι, να μην γυρίσουν μετά από το σχολείο, να εγκαταλείψουν την οικογένεια, να εγκαταλείψουν το σύντροφο.
Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε το 2015 και όπως φαίνεται, η Ευρώπη είναι κάτι περισσότερο από προετοιμασμένη να… “ζευγαρώσει” με τις μεταναστευτικές ροές στο πελώριο κρεββάτι της παγκοσμιοποίησης!
πηγή: i-gata.gr
Αφού δεν έβαλαν και ζωάκια μέσα, πάλι καλά. Είναι ολοφάνερο πως η μετακίνηση πληθυσμών και το μπέρδεμα τους είναι μέσα στα σχέδια των γκλομπαλιστών, όπως επίσης ότι ενοχλούν τα ήθη και οι αρχές των μουσουλμάνων που ακόμα στηρίζουν την οικογένεια. Κατάφεραν να εκπορνεύσουν τη λευκή γυναίκα, ο επόμενος στόχος είναι η μουσουλμάνα, που γεννάει και πολλά παιδιά. Μείωση πληθυσμού ανακατεύοντας τους πληθυσμούς…

nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.