Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Μάθανε οτι γαμ$@$στε μας πλάκωσαν στις Υπερπτήσεις και οι ΓυφτοΣκοπιανοί ….Ντροπή Βρε !!


Μάθανε οτι γαμ$@$στε  μας  πλάκωσαν στις  Υπερπτήσεις και οι ΓυφτοΣκοπιανοί ….Ντροπή Βρε !!

Τέτοια κατάντια τέτοιος ραγαδιασμός  δεν υπάρχει πουθενά στη γη …Ντροπή για την Ελλάδα ,ντροπή για τους Έλληνες ,ντροπή και για τους Έλληνες Αξιωματικούς !

Μια χούφτα ξυπόλυτοι που έγιναν κράτος πριν λίγα χρόνια με χάος στο εσωτερικό ,με  μηδενική Στρατιωτική Παρουσία μας λαχτάρησαν στέλνοντας δύο απο παμπάλαια Ελικόπτερα μισό μίλι μέσα στο Ελληνικό Έδαφος !
Μάθανε οτι γαμ$@$στε  μας  πλάκωσαν στις  Υπερπτήσεις και οι ΓυφτοΣκοπιανοί ….Ντροπή Βρε !! - Εικόνα1Τώρα εμείς να υπερσύγχρονα Απάτσι και τα Αντιαεροπορικά τι ακριβώς τα χρειαζόμαστε με αυτόν το Κυβερνητικό θίασο κανείς δεν ξέρει !Ίσως για να κάνουμε παρελάσεις …Αμάν πια αυτή  η ηττοπάθεια!
Τι ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ και να υπενθυμίσουμε οτι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει …Απλά είναι η πρώτη φορά που το παραδέχεται !Μάθανε οτι γαμ$@$στε  μας  πλάκωσαν στις  Υπερπτήσεις και οι ΓυφτοΣκοπιανοί ….Ντροπή Βρε !! - Εικόνα2
Δύο ελικόπτερα των Σκοπίων , εισήλθαν στο FIR Αθηνών και πραγματοποίησαν τις ακόλουθες υπερπτήσεις: την 09:33, άνωθεν περιοχής Ευζώνων στα 7.000 πόδια, με έξοδο από το FIR Αθηνών την 09:34  και την 09:49, άνωθεν περιοχής της Αριδαίας  στα 8.300 πόδια, με έξοδο από το FIR Αθηνών την 09:50!
Τα ανωτέρω Ε/Π των Σκοπιανών αναγνωρίστηκαν μεν στα RADAR  αλλά δεν στείλαμε  εναντίον τους ούτε πουλί πετούμενο δε , βγήκαν εκτός FIR  γιατί περίμεναν ότι θα αντιδράσουμε,αλλά δεν μας ήξεραν ,τώρα που που μας έμαθαν αλίμονο μας  …Στα μούτρα σας βρε αγύρτες του Κερατά !
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.