Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!


erdogan-nazi

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σύμφωνα με δημοσιεύματα αντιπολιτευόμενου τύπου, οι καλύτεροι φίλοι του σημερινού προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, που κάνουν τα στραβά μάτια όταν σφάζει τους Κούρδους στην Τουρκία, όταν στέλνει όπλα και ενισχύσεις στους δολοφόνους Τζιχαντιστές και όταν επιβάλλει μια σκληρή ισλαμική δικτατορία στην χώρα του είναι οι εξής :
Ερντογάν –Μέρκελ

φοτο1
Η Γερμανίδα Καγκελάριος αναδεικνύεται η καλύτερη φίλη του Ερντογάν. Πηγαινοέρχεται στην Άγκυρα και συνομιλεί μαζί του ενώ την ίδια ώρα σφάζονται οι αντιφρονούντες και οι Κούρδοι στην νοτιοανατολική Τουρκία και την ίδια ώρα οι Τούρκοι δουλέμποροι στέλνουν εκατομμύρια μουσουλμάνους και στην χώρα της.
Ερντογάν –Πάπας Φραγκίσκος
φοτο2
Θερμός φίλος του Ερντογάν ο Πάπας Φραγκίσκος που προωθεί το Chrıslam και δηλώνει θαυμαστής του Τούρκου προέδρου που στέλνει στις φύλακες χιλιάδες στην ίδια του την χώρα.
Ερντογάν-βασιλιάς Σαουδικής Αραβίας
φοτο3
Η Σαουδική Αραβία είναι ο μεγαλύτερος μαζί με το Κατάρ σύμμαχος της Τουρκίας και συνοδοιπόρος του Ερντογάν στον σφαγιασμό της Συρίας και στη προώθηση του Ισλάμ παγκοσμίως.
Ερντογάν-Ταλαμπανί
φοτο4
Οι ηγέτες των Κούρδων του βορείου Ιράκ έχουν αναδειχτεί οι καλύτεροι συνέταιροι του Ερντογάν στο πλιάτσικο του πετρελαίου και των πλουτοπαραγωγικών πηγών της περιοχής.
Κατά τα άλλα ο μεγάλος σουλτάνος και χαλίφης, παρά τα αλλεπάλληλα εγκλήματα του κατά του ίδιου του λαού του εξακολουθεί να κοροϊδεύει τους Ευρωπαίους ηγέτες, να τους παίρνει χρήματα και να τους στέλνει το μουσουλμανικό τσουνάμι για να διαλύσει τις χώρες τους.
Για πολλούς όμως θα είναι ο μοιραίος ηγέτης για την ίδια την Τουρκία.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.