Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΕΜΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ? ! (Βίντεο)


foto

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ειδομένη, σύνορα Ελλάδας Σκοπίων. Οι λαθρό συνεπικουρούμενοι από τους αλληλέγγυους πετροβολούν στους Σκοπιανούς φρουρούς στην άλλη πλευρά των συνόρων.

Τότε ένας Σκοπιανός τους απάντησε με την φράση :
This is my country! I am willing to die for my country» says this Macedonian border force officer = «Είμαι έτοιμος να πεθάνω για τη χώρα μου», λέει Σκοπιανός αστυφύλακας των συνόρων .

Αλήθεια, πόσο καιρό έχουμε να ακούσουμε και στην χώρα μας τέτοια λόγια ή μήπως τέτοιες φράσεις είναι φασιστικές, ρατσιστικές και όλα τα «ωραία»?
Ελλάδα =Ξέφραγο αμπέλι για κάθε καρυδιάς καρύδι είτε αλληλέγγυοι, είτε ΜΚΟ, είτε Ουρντού, Παστού, Σουαχίλι κλπ και τώρα με τις…ευλογιές του Πάπα του… αλάθητου!!!
Εύγε μας!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.