Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ! «Πέταξαν» πίσω στην Ελλάδα πρόσφυγες και τα ξανά έκλεισαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ! «Πέταξαν» πίσω στην Ελλάδα πρόσφυγες και τα ξανά έκλεισαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα νέο περιστατικό ήρθε για να «φουντώσει» την ήδη τεταμένη κατάσταση στα ελληνικά σύνορα με τα Σκόπια.
Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του MEGA, σήμερα το πρωί, οι Σκοπιανοί άνοιξαν για λίγα λεπτά τα σύνορα και επαναπροώθησαν στην Ελλάδα 25 πρόσφυγες και μετανάστες.

Τα 25 αυτά άτομα, Συριακής και Ιρακινής καταγωγής είχαν καταφέρει να περάσουν νόμιμα τα σύνορα στις 3 Μαρτίου, όταν επιτρεπόταν η διέλευση. Όμως στην πορεία τους προς την κεντρική Ευρώπη εγκλωβίστηκαν στα σύνορα με την Σερβία.
Οι αστυνομικές αρχές της ΠΓΔΜ τους συνέλαβαν και μετά από αρκετές μέρες, και με ενδιάμεση στάση στα Σκόπια τους έφεραν και πάλι στα σύνορα με την Ελλάδα, όπου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και διεργασίες τους εξώθησαν να επιστρέψουν πίσω στην χώρα μας.
Μάλιστα όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ του καναλιού, η κίνηση αυτή έγινε με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς οι συνοριακοί αστυνομικοί των Σκοπίων… σήκωσαν κάποια στιγμή τον φράχτη και εξώθησαν τους συγκεκριμένους πρόσφυγες και μετανάστες πίσω στο έδαφος της Ελλάδας!

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.