Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Ξένοι πράκτορες έπεσαν στη θάλασσα στο λιμάνι της Μυτιλήνης για να μη φύγει το πλοίο με τους λαθρομετανάστες προς Τουρκία.


lesbos_all_660_400_630_355

Tέσσερις καμουφλαρισμένοι πράκτορες ως αλληλέγγυοι στους λαθρομετανάστες έπεσαν στη θάλασσα και κολυμπούσαν γύρω από το πλοίο στο οποίο είχαν επιβιβαστεί 45 Πακιστανοί οι οποίοι θα επιστρέψουν στην Τουρκία στο πλαίσιο της συμφωνίας για τις επαναπροωθήσεις μεταξύ Γείτονος με την ΕΕ.

Θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να εμποδίσουν την επανοπροώθηση των μεταναστών στην Τουρκία. Σκάφος του λιμενικού τους μάζεψε από τη θάλασσα και λίγα λεπτά αργότερα τα δυο πλοία με τους μετανάστες ξεκίνησαν το ταξίδι της επιστροφής στο Δικελί.
Η ομάδα των 30 καμουφλαρισμένων πρακτόρων δήθεν  ακτιβιστών που βρισκόταν στο λιμάνι συνέχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται κατά της επαναπροώθησης μέχρι και τη στιγμή της αναχώρησης του πλοίου…
Εντωμεταξύ, το λιμενικό προχώρησε στη σύλληψη των τεσσάρων που έπεσαν στη θάλασσα.
ixnos

1 σχόλιο:

  1. Εφοσον τολμησαν οι λαθρομογγολοι να υποστειλουν την σημαια μας μεσα στο λιμανι της ΧΙΟΥ που ανεχεται την βρωμα τους τον ανθελληνισμο τους και το την χειρα βοηθειας απο τους νησιωτες αυτοι κοιτανε αυτο το χερι που τους συμπαρασταθηκε εως τωρα να μας το κοψουν απο την ριζα αλλα τωρα το ψεμα τελιωσε και ολοι πλεον οι απλοι πολιτες πηρανε πρεφα το προσφυγικο θεατρο τα πραγματα σφιγγουν και προμηνυονται συρραξεις παντου στην χωρα μας,απο το λεγομενο 'ρεμπελο'απο αυτους πολλα θα παθετε λεει ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ και ηδη συμβαινει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.